Opis

✅【Pametne oddaljeni Nadzor Kadarkoli & Kjerkoli】, da bi si pametnejši življenje, nadgrajene BREZPLAČNE Aplikacije je na voljo!Za lažje življenje, boste lahko udobno spremljanje in upravljanje vašega pametnega H111S, ki odstopajo od omejitev časa in prostora.O, da gredo domov?O tem, kako se obrača na vaše vlažilnik prvi in uživajo v najboljši vlago, ko pridete domov takoj!

✅【Mogočni Toplo & Cool Megle 2-v-1】Z TurboMist Tech, H111S proizvaja toplo in hladno, megla, ki je 4X hitreje(700 ml/h), kot druge kul-megla-le vlažilniki zraka (140mL/h). 10% vlage, je dodano v samo 13mins.Poslavlja kašelj, alergijo, astmo in vse nelagodje povzroča suh zrak, naj bi si iz "desert" na "oaza".

✅【Sterilizacijo Prvi, Nejasnost Naslednji】 Zaskrbljeni zaradi škodljivih mikrobov in pljuč, okužbe?S pionirsko 212℉ STEAMoist Tech, v vlažilnik ultrazvočni upari, zdrav sterilizirati kapljic toplo temp, zaščito vas in vaše družine dan in noč.Ne dovolite, da vse slabše nezdrava megla poškodoval občutljive otroka.

✅【Velika Soba, Spalnica, za Vse do 861ft2】WiFi smart control H111S lahko enostavno rokovanje sobe do 861 ft2/80㎡ s svojo 6.5 L vrh-napolnite rezervoar za vodo.Neprekinjeno in stalno megle, iz dneva v noč traja 72 ur, vlažilne za vas, vašega otroka, sobne rastline in domače živali.Ni pogoste polnjenje več; samo prihranite čas in energijo, da uživate.

✅【Hands-Free Glasovni Nadzor】 "Alexa, nastavite način SAMODEJNI NAČIN, na vlažilnik." Aplikacija je združljiva z Amazon Alexa in drugi glas pomočnikov za nadzor nad vašo pametno napravo.Če ste zaposlen z delom, igranje s hišnimi ljubljenčki, ki skrbi za vaše dojenčke, kuhanje, ali pa samo leži na kavču, ne trudim se tudi, da dvignite prst.Samo vprašajte ga!

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5