Opis

[Kakovosti Materiala & enkratno uporabo] Naš magnetni tuš zavesa uteži so narejeni iz visoko kakovostne plastike in magnet materiala, nepremočljiva, rje dokaz, ne madež, ki je svojo zaveso ali zastavo, ne bo zlahka poškodujejo, za večkratno uporabo in se lahko uporablja za dolgo časa.

[Močno Magnetno & Trdno Pritrditev] Naš magnetni tuš zavesa uteži so stabilni in lepo, vsak par moških in ženskih sponke kombinacijo lahko ustvarite izjemno močna napetost, ki je trdno pritrjena, ne bo enostavno stran, palice za zavese in ne bo padel, imajo dovolj teže, lahko se uporablja več skupaj, rešiti problem tuš draperije, zavese in zastave, ki letijo okoli.

[Enostaven za Uporabo] Naš magnetni zavese magneti so enostavne za uporabo in se lahko namesti brez dodatnega orodja ali opreme.Enostavno ga postavite na dnu tuš zavesa in prilagoditev, kot je potrebno. (Topel nasvet: magneti se lahko enostavno namesti in odstrani, potiskanje magneti iz strani omogoča odstranitev lažje in tiho.)

[Široko Uporabo] Naš magnetni zavese magneti niso primerna le za notranjo zavese, tuš zavese, ampak tudi za zunanjo verandi zavese, dnevno sobo, zavese, restavracija prti, magnetne table, hladilnik, nalepke in druge tkanine elemente, vključno tkanine, vinil ali plastike, ki je primerna za dom, pisarno ali hotel uporabo.

[Poprodajne] Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da stopite v stik z nami, naše storitve ekipa vam bo z strokovnih in ustrezne storitve.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Magnetni Tuš Zavesa Uteži

Material: plastika, magnet

Velikost: približno 4 cm v premeru,

Debelina par moških in ženskih zaponke, ko vezane skupaj: približno 1 cm

Opomba:

1. Morda obstajajo majhne razlike med fotografijo in dejansko barvo izdelka.Bomo poskušali naše najboljše, da vam pokaže točno barvo.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi ročnega merjenja.

12 Parov Magnetni Tuš Zavesa Uteži

Magnetni Tuš Linijskih Uteži,Magnetni Zavese Uteži

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5