Opis

Bullet Točk:

1.Priročno Očesa Design: To upogljivi pralnica košarici ima očesa design, ki lahko imajo majhne predmete s strani žep, jim preprečujejo, ki spadajo ali izgubila.Očesa tudi preprečuje vonj in ohranja prezračevanje.

2.Zložljiva Zasnova: zložljive modela tega upogljivi pralnica basket vam omogoča, da shranite enostavno, ko ni v uporabi.To se lahko zloži v majhen krog, ki prihrani prostor v vaš omaro ali predal.

3.Predalniki za Shranjevanje: To upogljivi pralnica košarico lahko imajo več kot samo oblačila.Uporabite ga lahko tudi za shranjevanje drugih elementov, kot so nogavice, rute, kravate, spodnje perilo, in še več.Ima velike zmogljivosti, da lahko fit veliko perila ali druge stvari.

4.Nosite Preprosto: Prevoz vašega perila z lahkoto uporabljate to zložljiva košara z lahka konstrukcija in trmast ročaji.Poslovite se od velikih pralnica košare in zdravo udobje.

5.Splošne Uporabe: Idealen za potovanja, kampiranje in domačo uporabo, poenostavlja vašo dnevno rutino.Idealen za kolegij dorms, mala stanovanja, in kateri koli prostor-omejeno območje, lahko shranite oblačila, igrače, knjige, in še več, da declutter svoj življenjski prostor.

Opis:

Iščete način, da imajo majhne predmete, medtem ko prihranek prostora?Naš zložljiv pralnica košarica je kot nalašč!Z ročaji in prihranek prostora zložljive modela, to je super za potovanja ali holding drugih predmetov preveč.

Specifikacija:

1. Ime: Zložljiva Košare Za Perilo

2. Barva: črna, zelena

3. Velikost: (pribl.)58*36*36 cm/22.83*14.17*14.17 cm

Seznam Vsebine:

1*Zložljiva Pralnica Košarico

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5