Opis

U. S. kupec opozorilo:

Območja, kjer NAS skladišče ne dostavi blaga, so: Havajih, Aljaska, Puerto Rico, Guam in druge NAS čezmorska ozemlja.In vojaške naslov.Lahko pa izberete ladjo iz Kitajske.

Španski kupci opozorilo:

Če je vaš naslov, ki vključuje naslednje poštna številka prosimo, da ne izbere španski skladišče.

Poštna številka se začne s 35/38.

V tujini skladišča ni bilo mogoče dostaviti.Lahko pa izberete ladjo iz Kitajske

Večnamensko Fitnes Na Prostem Vrečko Za Suho Mokro Ločeni Zunanji Shranjevanje Vrečko, Pohodništvo, Kampiranje Nepremočljiva Prenosni Potovanje Torbice

Funkcija:

1. Fitnes Vrečko z Neodvisno Čevelj Prostora: ločene čevelj prostora v tej fitnes vrečko ohranja vaš čevlji čisto in higienično, ki zagotavljajo, da se ne mešajo z drugimi stvari.

2. Nastavljiv Ramenski Trak: Ta torba prihaja z nastavljivim ramenski trak, ki se lahko enostavno prilagodi, da ustreza različnih telesnih tipov in višine, vam zagotavljajo maksimalno udobje in udobje.

3. Potovanja Prijazna: Ta fitnes vreča je namenjena za potovanje, featuring več predali in žepi, da svoje stvari organizirane in enostaven dostop do.To je kot nalašč za vse vrste potovanj, bodisi da gre za kratko ali dolgo potovanje.

4. Trajno in Visoko Kakovostnega Materiala: Izdelana iz visoko kakovostnih, vodotesen, odporen na praske in obrabo-odpornih materialov, ta rami vrečo ima visoko kakovostne ključavnice in sponke dodatki, ki zagotavljajo njegovo vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo.

5. Koristne Funkcije: Ta joga telovadnice vrečko je zasnovan tako, da bo vaše življenje lažje, s fiksno trak za pritrditev na svoj vozni kovček, sprostiti svoje roke.Gladko kovinsko zadrgo omogoča odpiranje in zapiranje vrečko hitro in enostavno, brez pridobivanje zaljubljen.Dobili svoj vsestranski in trajen fitnes in potovalna torba danes in začeti vaš druge avanture!

Specifikacija:

Vrste šport: Fitnes

Poreklo: Celinska Kitajska

Ime Izdelka: Fitnes Vrečko

Izdelek Material: Najlon

Izdelek barve: modra, črna, kaki, sivi barvi (opcija)

Velikost izdelka: 52 cm/20.47 v x 27 cm/10.63 v x 25 cm/9.84 v

Ministrstvo Ime: Unisex

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Fitnes Vrečko

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5