Opis

4PCS Univerzalnim pralnim Strojem Anti-Slip Stopala Preproge, Miza Stol, Noge Blazine Šok Absorpcije Pohištvo Gumijasto podlogo za Tla Zaščitnike

Bullet Točk:

1、Praktičen in Kompakten: Ko za lase ali pralnega stroja je popolnoma pretresla ali pohištvo se premakne, da bo do neprijetnega hrupa.Ti praktičen in kompakten blazine lahko učinkovito zmanjšanje hrupa, vam zagotavljajo udobno okolje in preprečevanje sosedje iz pritožuje.

2、Enostaven za Namestitev: razlog, zakaj se ti noge so tako dobri, je neločljivo povezano s svojo enostavno namestitev.Preprosto povedano pohištva in električne podporne noge v stopalo blazinice, da dokončate namestitev.

3、Zmanjševanje Hrupa in Vibracij Zmanjšanja: Ta anti-shake dodatki, ki lahko absorbirajo do 94.7% vibracij na ravni tla.To stanje bo drugačen, ko so tla neenakomerna.Drugih komercialnih izdelkov ne moremo zagotoviti enako raven izklop učinek kot ti predpražnike.

4、Koristi vir: Dvig pohištvo in gospodinjski aparati nekaj centimetrov, da se olajša čiščenje in iskanje predmetov na tla, učinkovito preprečuje vlago.

5、Štiri-delni Set: Vsak set je opremljen s štirimi anti-vibration blazine, eno dano v vsak krak pranje pralni ali barvanje.Če boste želeli uporabiti tako v pralni stroj in sušilni stroj, potrebujete dva kompleta.

Funkcija:

Zmanjšanje hrupa in anti-vibration.

Povzdignil izdelki za gospodinjstvo.

Nepremočljiva, vlago-dokaz.

Specifikacije:

Ime: Universal Foot Pad za Pralni stroj

Material: guma、Počutil

Velikost: približno 7*7*4 CM/2.76*2.76*1.57 v

Teža: približno 550 g

Seznam Vsebine:

4*Pralni Stroj Univerzalno Foot Pad

Opomba:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5