Opis

10

LET'

IZKUŠNJE

Naše izdelke vključno z:Ogrlica,zapestnica,erring,keychain,in prstan,ki material v zlitine,medenina,925 Sterling srebro,iz nerjavnega jekla itd.

Dolgoletne izkušnje OEM in ODM zagotavljanje Kakovosti storitev ekipa Z dolgoletnimi proizvodnje izkušnje.Glede na zahteve kupcev in izdelkov,ODM/OEM storitev tocustomers po vsem svetu.Zagotavljanje kakovosti izdelka,da zagotavlja popoln poprodajnih storitev.Strokovne službe ekipa in strokovno tehnično ekipo.

Fine ali Moda Moda Obliko\vzorec Geometrijske CN Guandong Enakosti Žensk Postavka Vrsta Uhani Uhan Tip Spusti Uhani Kovin Vrsta Bakrove Zlitine,Baker Materiala Metal Stil Klasične blagovne Znamke Andralyn Izvora Celinske Kitajske

OBROČ

1 2 3 papirja vrti okoli zapestje skupno Oznako na križišču Strešnik beležko za merjenje dolžine

ZAPESTNICA

1 2 3 papirja vrti okoli prsta Znamke na stičišču Strešnik beležko za merjenje dolžine

NCKLACE

MODEL SHOW

Različne dolžine ogrlica položaj, višino in telesno obliko, ki bo nosil učinek različnih, enako velikost ogrlico in obesek nošenje učinek je drugačen.Lokacija ogrlica, ki jo označuje shematski je za informativne namene.

MAINTENENANCE

PAKIRANJE SHIPPIN PATMENTS

Izdelek sellpoints

· Lep Nakit.so kot nalašč za vsakdanje obrabe, zabavo, poroko, zmenki, dela, potovanj, itd.

Visoka kakovost izdelave: Naš Nakit je izdelan iz visoko-kakovostne Kovine in Cirkon, z elegantno in lep videz.Nakit so trajne, ni enostavno, da bi prekinil ali zbledi, in se lahko nosite za dolgo časa.

LASTNOST PROIZVODA:

1: Če ste iskali za naš izdelek, blagovna znamka Andralyn je vaša dobra izbira.Naš izdelek so izdelani iz kakovostne kovine.Vrsta naš izdelek je Nakit.Mi je veliko stilov naših izdelkov, kot je trendovska.Kovinski tip, ki je v glavnem sestavljen iz različnih žlahtnih kovin in različnih zlitin.Izdelek izvirnik iz cn(izvora).Naši izdelki so tako lepe in modne

2: Naš izdelek je primeren za ženske.

3: je izdelana v guandong zunanjetrgovinskih.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5