Opis

Opis Izdelka:

Avto sedeži kritje je znanstveno rafinirano, je dobro prepustnost zraka, avtomatski in vlaženje, počasi sonca segrevanja in druge značilnosti.To lahko prinese vozniki, udobje, zdravje in uživanje.Trenutek, ki varne vožnje je spoznal, je čas, menimo, najbolj ponosni.Naš avto sedeži pokrov popolnoma prilega majhen, kompakten, srednje velikih Limuzin, SUV, MPV, in tovornjaki...Zajema 96% vseh modelov avtomobilov, med vožnjo na cesti.

Specifikacija Izdelka:

Velikost: približno 47*46 cm/18.5*18.11 v

Teža: približno 150 g/0.33 lb

Seznam Vsebine:

Dihanje Očesa Sedeži Blazine*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zračen Material: Hranite na temperaturi nevtralno namesto ogrevanje, kjer ste sedeli, kot je ta blazina je zgrajena z zračen material, ki zagotavlja konstanten pretok zraka.

2.Lahkotno Nego: 3d air mesh sedeži kul blazine pokrov je enostaven za čiščenje, samo sperite z vodo, ali ga v pralni stroj za čiščenje.

3.Podpora Točk: Naše 3d air mesh sedeži kul blazine lahko vodijo sedeži kul v poletnih mesecih, medtem ko je vodenje toplo v zimskem času, izdelani z 75,000 podporo točk na blazine.

4.Zaščita Blazine: Naše dihanje sedeži blazine bo ščitila vaš avto sedeži proti scuffs, udarci in praskami, vodenje vaš avto sedežev v dobrem stanju, ves čas.

5.Več Uporablja: To je vaša odlična izbira!Naše kul sedeži blazina je kot nalašč za vaš pisarniški stol, avtomobilski sedeži, ali gospodinjstva, medtem ko je primerna za pisarniški stol, dom stol, in tako naprej.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5