Opis

Prenosni Kamp Talna Obloga Nepremočljiva Prtom Turističnih Mat Moistureproof Umazanijo-odporne Zgosti Zložljivi Zunanji Dodatki

Funkcija:

1. Nepremočljiva in Vlago,-dokazilo: je Majhna in lahka, mehka in udobna, pralni stroj, priročno shranjevanje.Na piknik je tlakovana z enega kosa, ki je tako umazanijo-dokazilo in vlago,-dokaz.

2. Visoko kakovostnega Materiala: EVA pene, materiala, enostranski, aluminija film, odebeljeno, dno je izdelan iz aluminijaste folije z dobro nepremočljiva uspešnosti.In drugačen od tradicionalnega piknika preproge, piknik mat čuti mehko in udobno.

3. Prenosni: je enostaven za shranjevanje, vzeti proč, pokrovček in ga v manjši velikosti po uporabi, in je bolj priročno in enostavno na piknik.

4. Zunanji Material: Primerna za dejavnosti na prostem, kot so taborjenje, piknike in ob otroci ven, da igrajo.So lahko iz podzemnih po tem, ko se je začela.Primeren je za vsako podlago.

5. Garancija zadovoljstva: prizadevamo si za zagotavljanje vsaka stranka z najvišjo standard storitev za stranke, da se zagotovi vam prijetno nakupovalno izkušnjo.Če imate kakršnakoli vprašanja, poizvedbe ali potrebujete pomoč, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Velikost izdelka: O 180x50x0.6 cm/70.86x19.68x0.23 palca

Material: Aluminij film EVA

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Piknik Mat

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5