Opis

Izkušnje realne 360° stereo surround sound field z našo mobilno poslovanje slušalka.Z usmerjenim avdio, to je kot nalašč za zaposlene office ali zunanjo uporabo.Do 10 ur dolžina in brezžični 5.3 zagotavlja nemoteno komunikacijo.Zasnovani tako, da ne sodijo off, to je super za prostoročno večopravilnost.

Lastnosti:

Ime izdelka: Brezžične Slušalke Za Delo

Material: ABS, elektronski deli

Barva: Črna

Slušalke moč: standardna 35 mA

Polnjenje vrata: Typec

Polnjenje prostor: standardna 200mAh

Velikost izdelka: 7x3x3cm/2.76x1.18x1.18in

Teža izdelka: 34 g

Seznam Izdelkov

1*Brezžična Slušalka Za Delo

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.DIT directional zvočni prenos: Z našo brezžična slušalka za delo, boste lahko uživali v zaupne pogovore.Opremljen z DIT directional zvok, prenos tehnologije, učinkovito zmanjšuje uhajanje zvoka za 89% skozi zvok-zbiranje strukturo v notranjosti naprave.

2.Revolucionarna Kakovost Zvoka: uživajte v panoramski stereo zvočni učinek, z našo brezžična slušalka za delo.Izkušnje 360 zvočno polje, ki omogoča boste počutili, kot da ste tam na sceni.

3.Močne Baterije: S vzdržljive baterije, našo brezžična slušalka omogoča delo za dalj časa, brez skrbi.Uživajte do 10 ur neprekinjenega delovanja vsak dan.

4.Brezšivne Povezovalni: Priključite z zaupanjem, z uporabo naše brezžične slušalke za delo.Ponaša z napredno 5.3 tehnologija zagotavlja izjemno stabilen prenos brez motenj, tudi v prenatrpanih prostorih.

5.Udobno in Varno Fit: Naše brezžične ročaji očal za delo, uporabite v uho design, ki zagotavlja varno in udobno prilegajo.Je mehak in udoben silikonski material, ki se uporablja v naši slušalka zagotavlja, da ne sodijo off enostavno.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5