Opis

Universal 3,5 mm 6,5 mm Žična Mikrofona Cardioid Dinamični Enosmerni Ročni Mikrofon Za Karaoke sejni Sobi Računalnik Mic

Značilnosti:

1. [Kakovost zvoka je odlična eksplozivnih] dinamični mikrofon obnovi lep vokal, zagotavljanje visoki stereo kakovosti.V cardioid surround 360 ° pickup zagotavlja poln stereo zvok kakovosti in učinkoviti anti-interference.

2. [Gostovanje uspešnosti] dober pomočnik v karieri, gostovanje delovanje brez hrupa, a dober mikrofon lahko izložba čar, svoj glas in govor gostitelja, lahko v celoti izkoristite ga.

3. [XLR-3] Canon glavo XLR-3 je dober zaščitni učinek in uravnoteženo izhodna funkcija, ki lahko učinkovito zmanjšanje hrupa in motenj, ki jih povzročajo žice razlogov.

4. [Anti drop zgosti] Anti drop metal očesa glavo, anti drop proti trčenju, odebeljena izolirani goba, zmanjševanje hrupa, ki učinkovito filtriranje hrupa, zagotoviti jasno in boljši vokal kakovosti, in več se zaokroži zvok.

5. [Močno združljivost], ki je Primerna za različne priložnosti, podpira različne naprave, se lahko uporablja kadarkoli in kjerkoli, je združljiv z več napravami, in da se lahko izvajajo v zaprtih prostorih ali na prostem, zaradi česar je enostaven in hiter za uporabo.

Specifikacije:

Energy exchange način: dinamični tuljava

Model: YS-58

Material: Kovina

Usmerjenost: Srce oblikovan

Občutljivost: -50dB ± 3 dB

Frekvenčni razpon: 50Hz, da 10KHz

Impedanca: 600 Ω ± 30% (at1KHZ)

Priključni kabel: 3m XLR+6,35 mm audio vtič

Navoj premer: 5,0 mm

Pakiranje seznam:

1 * Mikrofon

1 * kabla za Mikrofon

1 * Navodila

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5