Opis

Povečali svoj avto skladiščnih zmogljivosti z našo Avtomobilski Sedež Polnila Vrečko.Izdelani iz odporne na obrabo materiala in oblikovana z lepe izdelave, je zasnovan tako, da zagotavlja dodaten prostor v vašem vozilu.Enostaven za namestitev, to polnila za sedeži zagotavlja, brez težav avto organizacije.

Specifikacija:

Ime: Avtomobilski Sedež Žepi

Material: Usnje

Velikost: o 30*20*3.5 cm/11.8*7.8*1.3 palčni

Teža: približno 400g

Seznam Vsebine:

1pcs*Avtomobilski Sedež Žepi

Opombe:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite meritev odstopanja od 1-3 cm.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Povečali Svoj Avto Prostor: Naš Avto Sedež Škatla za Shranjevanje dodaja dodaten prostor za vaše potovanje essentials brez opravljanja prostora za noge.Poslovite od nereda in potovalno udobje, z vse vaše bistvene dosegu.

2.Varen in Trajen: Naš avto sedež škatla za shranjevanje, je narejena varno, trajno in vonj brez PU usnja, ki ščiti svoje stvari zaradi padajočih ali drsna, zagotavlja dolgotrajno udobje in zanesljivost.

3.Neslišno Design: Zgrajena z odlično šivanje tehnologije, naš Avto Sedež Škatla za Shranjevanje vitrine tesen in čeden linij z drobnimi vbodi.Izkušnje neslišno design, ki ne povzroča nobene škode ali neobičajen zvok za vaš avto.Uživajte neprimerljivo udobje in trajnost.

4.Zelo Priročno: Naš Avto Sedež Škatla za Shranjevanje je treba imeti organizator, ki se prilega v vsak avto sedež.Trgovina telefon, ključe, denarnico in več v to priročno dodatno opremo in prepreči pridobivanje izgubljen.

5.Prilagodljiva Uporaba: poslovite od nereda in zdravo brez težav organizacije z našo avtomobilski sedež škatla za shranjevanje.Z enostavno prilagodite graditi, da skrbi za različnih modelov avtomobilov.Hiter dostop do majhnih predmetov prek konkavno odpiranje design, bivanje napaja z humanized polnjenje luknjo.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5