Opis

Enostaven za Namestitev - Naše zaprta, stenske plošče, ki prihaja z samolepilni, odtrgajte obojestranski lepilni trak na hrbtni strani in ga uporabite takoj.Prihranite svoj čas in denar.Prosimo, opozoriti, da je trdno pritisnite, ko lepljenje na steno, da se prepreči padli.

Kot nalašč za profesionalni studii, video blogger,vajo sobe, koncertne dvorane, glasba, šola,dom, gledališče, uradov, pet hišice,itd.

samolepilni akustične plošče so lahke in so lahko nameščeni na različnih površin (stene,vrata,okna,strop in tako naprej) brez orodja.Self-adhesive akustične pene, ki je tudi enostaven za zmanjšanje velikosti, spremembe ne vplivajo na akustične pene uspešnosti.

Visoka kakovost Materialov: Naš zvok, ki absorbira pena plošče izdelane iz ogenj-gorenja in okolju Prijazen material, ki je varen za uporabo v manjših in srednje velikih prostorov.Visoko kakovostne plošče za boljše dušenje zvoka, Zmanjšanje valovi, reverb in undulacija odmeva v manjših in srednje velikih prostorov.

Način namestitve: priporočljivo je, da se držijo trak za štiri oglišča in središče nazaj akustične pene plošče, in nato jo držijo na steno.Ali lahko kupite spray lepilo za namestitev soundproofing pena, glede na vaše potrebe.

barva:Črna + siva

Material:Poliuretan

Vsebina Paketa:

12 x Akustične Pene Krovu

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5