Opis

Značilnosti:

1. Avto vzglavnik kavljem ohranja vaš zadnji sedež in tla organiziran, preprečuje živil in nakupovalne vrečke iz voznega na tla in preprečuje torbici in trgovina vrečke iz zdrsa izven sedeža.

2. Uporabiti ga je mogoče kot handrail za starejše in otroke, in levo in desno kljuke lahko visi predmete pod 5 KG.Na primer, trgovina torbe, ročne torbice, denarnice, šolske torbe, dežniki, itd.

3. Izvlecite vzglavnik vgradni kavelj, namestitev, delovanje je zelo enostavno.

Specifikacija:

Ime: Avto Vzglavnik Kavelj

Material: ABS

Teža: približno 210g

Velikost: približno 50*23*10 CM/ 19.68*9.05*3.94 palčni (razširjena velikost)

Seznam Vsebine:

Avto Vzglavnik Kavelj*1

Opomba:

Zaradi svetlobne učinke in snemalnih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Prijetno Doživetje Vožnje: Avto Vzglavnik Kavljem učinkovito kraje avtomobila elemente neposredno na to v lepo način, ki preprečuje torbe in trgovina vrečke iz padli sedež in vam boljše doživetje vožnje.

2.Bivanje Organizirano: Vzglavnik Kavelj za enostavno organizira hrana, oblačila, dežnike, torbe, steklenice vode, otroške igrače, itd., ohranja stvari organizirane, shrani nered okrog vašega avtomobila, in vam omogoča, da uživajo brez navlake, mirno vožnjo.

3.Design: Avtomobilski Sedež Glavo Kavelj, ki se lahko uporablja kot handrail za starejše in otroke.To lahko visi predmete pod 5 KG na levi in desni strani.Oblikovanje lahko prepreči odrasle in otroke od tega, da je popraskal in se lahko uporablja z zaupanjem.

4.Vzdržljiv Material: Izdelani iz kakovostne ABS, Avto Sedež Nazaj Kavelj je lahka teža, okolju prijaznejše, odporne na obrabo, vzdržljiv in ima močno vplivajo zmogljivosti.

5.Preprosta Namestitev: Avtomobilski Sedež Nazaj Kavljem prihrani skrbi in truda, in namestitve se trdno.Izvlecite vzglavnik če ga želite namestiti, in namestitev delovanja je zelo preprost.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5