Opis

SSD Radiator Antigravity Toplotne Cevi SSD Radiator hladilno telo iz Aluminija Plavuti Dvojni Vezi Varjene M. 2 2280 Pogon ssd

Funkcija:

1. Večjo Učinkovitost Hlajenja: solid-state drive (SSD) heatsink eno cev dvojno lepilo varjenje design, bistveno izboljšanje toplotne prevodnosti vsak heatpipe.Z 6 mm heatpipe in 32pcs plavuti, to omogoča izjemno učinkovitost hlajenja.

2. Učinkovito Odvajanje Toplote: pasivno fin strukturo, v kombinaciji z 14.8 W/K obojestranski silikonski film, povečuje odvajanje toplote.Toplotna prevodnost blazine, 1,0 mm in 0,5 mm debeline, ki se uporabljajo za naslov delcev in krmilnik letalo strpnost vprašanja.

3. Napredno AGHP Težo-Defying Tehnologija: To heatsink uporablja AGHP težo-defying 6 mm electroplated heatpipe, zagotavljanje učinkovitega prenosa toplote.Čisti aluminij-platirani znanja in iz nerjavečega jekla, fiksna dnu zagotavljajo stabilnost in trajnost.Poleg tega, nikelj prevleka se uporablja za splošno zaščito.

4. Univerzalni Združljivost: Zasnovan za M. 2 2280 SSDs, to heatsink ustreza široko paleto modelov, zaradi česar je združljiv z različnih blagovnih znamk in zmogljivosti.Ponuja prilagodljivost za različne sisteme in postavitve.

5. Eleganten in Klasičen Design: nadaljevali svoje ikona videza, to SSD heatsink združuje funkcionalnost s stilom.Njegova skrbno zasnovan oblika ne le izboljšuje učinkovitost hlajenja dodaja pa tudi estetski pritožbe na vaš sistem.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Model izdelka: CL-M. 2 2280

Ponora toplote vrsta: trdi disk sklop hladilnega telesa

Ploča koša material: kovina

Zračno hlajeni plavuti: reflow spajkanje proces

Odvajanje toplote način: toplotna cev

Toplotna cev: 6 mm heatpipe x 1 enota

Fin: T=0,4 mm; Razlika=1,8 mm

Število plavuti: 32pcs

Velikost izdelka: 79x48x24mm/3.11x1.88x0.94inch

Teža izdelka: 82g

Nasveti: silikona stanja, ki je bila nameščena v notranjosti hladilnega telesa in ni vključena posebej v ladijski seznam (razen trdega diska)

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Sklop hladilnega telesa (razen trdega diska)

[relateproductdetail/]

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5