Opis

1 Povlecite 4 Tla Lahka, Trpežna Sončne Dekorativni Poti Krajine Luči Enostavno Namestitev Swing Avtomatsko Stikalo za Dom Vrt

Značilnosti:

1. Solar powered: travnik lučka sprejme večjo zmogljivost baterije, ki je opremljen z 1200mAh nikljevega vodika baterijo, in lahko dela za 10-12 ur, potem ko je v celoti napolnjena.Ima velike sončne zmogljivosti s sončno stopnja konverzije za 20,5%, ki lahko zagotovi svetlost več kot 35%.

2. Nepremočljiva: Vrt dekorativne luči imajo vremenska odpornost, IP65 vodotesen, lahko prenese ekstremne vremenske razmere, in so stabilne in trajne, ko se uporablja v zunanje okolje.

3. Zunanja razsvetljava: Tla vgrajeni luči imajo svetlobni učinek, ki niha z vetrič.Posebej oblikovana žica pomaga sonca kresnice swing na večje kota, ki spominja čebele in kresnice ples v temi.So zelo primerna za zunanje okolje, kot so vrtovi, dvorišča, zelenice, ipd.

4. Enostaven za namestitev: Zunanji luči ne zahtevajo kabli ali priključki, samo priključite sončne svetlobe v vrt, vklopite stikalo čez dan, kraj, sončne celice na soncu, in uživajte lepe dekorativne sončne svetlobe, ponoči.

5. Vrtni okras: Na cesti, dekorativni svetlobna telesa so kot nalašč vrt dekoracijo značilnosti, da romantično in praznično vzdušje.To je popoln zunanji okras za vse priložnosti, kot so noč Čarovnic, Božič, poroke, Novo Leto, stranke, itd.Hkrati nepremočljiva izdelek prinaša čudovite svetlobe, zaradi česar vaš dom in vrt izgledal fairy tale svetu vsako noč.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Vrtne Svetilke

Poreklo: Celinska Kitajska

Je Svetil Vključeni: Da

Vir svetlobe: LED Žarnice

Slog: Sodobno

Uporaba: v SILI

Številka Modela: Vrtne Svetilke

Značilnosti: Sončna

Način: 8 načini

Svetloba, barva: toplo bela

Baterija: 1200mAh nikljevega vodika baterije

Čas polnjenja: 4-6 ur

Delovni čas: 10-12 ur po tem, ko polna

Tip: 6 glav, 8 glav, 10 žarnice (neobvezno)

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 Set x Tleh Svetilke

1 x Solarni Paneli

1 x Daljinski upravljalnik

[relateproductdetail/]

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5