Opis

Značilnosti :

【Široko Uporabo】plastično zapiralo, ki ga posnetke, ki se pogosto uporabljajo za trim plošča posnetke, vrata trim posnetke, vrata plošča posnetke, odbijača posnetke, fender posnetke, pokrov motorja in splash ščit ohišjih zamenjavo.

【Univerzalno 7.8 mm Zapiralo, ki ga Posnetke】 Te univerzalne storitve pritisni in vrsta posnetke, ki bo ustrezal večini avtomobilskih delov s 7.8 mm luknjo, držanje delov zelo tesno povezana, se ne bo svoboden, kot je mimo.

【Izboljšanje storilnosti】 Tiste posnetke zamenjajte vijaki v funkcijo in enostavno montažo brez orodja, ki je enostavno biti omejeno in močno izboljša produktivnost.

【Prenosni&Lahki】 Avto Zakovice Posnetki so lahke, majhne velikosti, lepe, varstvo okolja, ne rje, priročno za prevoz in shranjevanje.

【Visoke Kakovosti】 posnetki so iz visoko kakovostnega materiala, anti-wear in proti koroziji, ne bi prekinil ali crack enostavno med uporabo.

Specifikacija :

*Material:plastika

*Barva: črna

*Univerzalno Vgradnjo =YES

Package Vsebina:

Vijaki Zapiralo, Ki Ga Plastičnih Sponk*60

Opomba:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5