Opis

Zložljivi PVC Napihljivi Plavajočo Vrstico Prenosni Plavanje Zračne Vzmetnice z Inflacijo Črpalka za Bazen Summer Party Plaži Igrača

Funkcija:

1. Priročno Inflacije: To napihljivi izposoja ležalnikov stol je enostavno napihne in deflacijo, kar je priročno izbira za transport in skladiščenje.Narejena je iz visoko kakovostnih materialov, ki so močan, trajne in odporne na bledenje, medtem ko preostale lahek in praktičen.

2. Ergonomska Oblika: ergonomska oblika funkcije krivljenega oporo za hrbet in noge ostali, ki zagotavlja udobno in sproščujoče izkušnje, medtem ko plava na vodi.

3. Odlično Tesnjenje in Neprepustnih: vodo-odpornih pečat in neprepustnih pipo, zagotavlja, da ni uhajanja, zaradi česar je enostavno napihne ali prezračevanje z zračno črpalko.

4. Eco-Friendly PVC Materiala: Narejen iz okolju prijaznih PVC materiala, ta napihljive plavajočo vrstico, ki je mehko in udobno.To zunanja oblika očesa design za dodano zračno propustno vlakno in napihljivi klopi in naslonjala.

5. Vsestranska Uporaba: Primerna za uporabo v jezerih, plaže, ali bazeni, to vodi plavajo postelja je odlično pribor za vsak vodni osnovi dejavnosti, ki vam zagotavljajo udobno in sproščujoče možnost za plavajoče in ležali na vodi.

Specifikacija:

Velikost: 150 * 75 cm/59.05 * 29.52 palčni (po inflacije)

Barvi (opcija): modra, oranžna

Material: Visoko kakovosti PVC

Debelina: 0,3 MM plastika

Največja nosilnost: 200 kg

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Napihljivi Plavajočo Vrstico

1 x Inflacija Črpalka

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5