Opis

NAPREDNO FORMULA 3 V 1. Naše okrepi crystal coat je vaš vse v enem keramična prevleka hidrofobne spray.Sijaj Oklep Okrepi Crystal Coat keramični avto vosek zagotavlja waterless pranje, plašč in sijaj, vse v en priročen izdelek.

NE STREAKING, MADEŽE ALI PRASKE.Sijaj Oklep Okrepi Crystal Coat premium formula keramični avto prevleko, ki je nežno in učinkovito avto lak za vsa vozila!Dobili čisto, bleščeče konča brez ranjavanje svoj avto barve.

KOSI UMAZANIJO, NESNAGO & MAST.Naše Crystal Coat keramični vosek avto tesnilnih mas, odpravlja umazanijo, nesnago & mazivo takoj!Naš podpis 3-v-1 formula vam waterless car wash, plašč in sijaj za čisto, predstavitev videz.

PRIMERNA ZA VSE POVRŠINE.Uporabite ta avto vosek spray za avtomobile, plovila, motorna kolesa, RVs, štiri wheelers in še več!Ta spray vosek je odlična mešanica snovi in SiO2 keramično prevleko znanosti.

BOLJŠE IZDELKE.To pomeni, vrhunsko sijaj za vaše avtomobile!Naše keramične rystal plašč deluje tudi kot fotke, da se vaše vozilo jasno ščit za zaščito, hkrati pa zagotavlja lep sijaj.Naše keramične plašč je najboljši hidrofobne avto spray na voljo!

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5