Opis

Opis:

Avto Pnevmatike za Čiščenje Smetana sprejme varnih materialov in je enostaven za uporabo.Lahko uporabite, če želite obnoviti barvo vaše pnevmatike enostavno.

Specifikacija:

Ime: Avto Pnevmatike Za Čiščenje Smetane

Rok trajanja: tri leta

Shranjevanje poti: Shranjujte v hladnem in suhem prostoru

Področje uporabe: gume, plastične mase, gume trakovi, itd.

Velikost: približno 8,7 cm/3.42 v*8,7 cm/3.42 v* * 6.3 cm/2.48 v

Seznam vsebine:

Avto Pnevmatike Za Čiščenje Smetane*1

Goba*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Enostaven za Uporabo】Ta Avto Pnevmatike Čistilna Krema je super hiter in enostaven za uporabo!Velja samo ustrezno količino kreme z našo gobico in obrišite in vaše pnevmatike videti gladke in svetle.

2.【Varen Material,】 lahko uporabite naš Avto, Kolo Pnevmatike Čistilo za doseganje globok sijaj za vaše pnevmatike z zaupanjem, formula, ki je varno in okolju prijazno.

3.【Večkratno Uporabo Scenarijev】lahko uporabite Avto Pnevmatike Gume Čistilec na pnevmatikah, PP, in gumijaste trakove.Čistilna krema je lahko v veliko pomoč za obnavljanje pnevmatik za vaš avto ali motorno kolo.

4.【Dolgotrajen Učinek】Vaše pnevmatike lahko umažejo preprosto, vendar pa lahko traja dolgo časa, ko očistiti z Pnevmatike Jutranje Smetano.Uporabljajte ga redno za boljše rezultate.

5.【Čudovito Darilo】To Čistilo Pasta za Avto Pnevmatike Kolo je koristno in uporabno, zaradi česar je pametno orodje v auto dodatki in odlično darilo za vaš avto, ki ima v lasti prijatelji.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5