Opis

Bullet Točk:

1. Vrhunsko Kakovost: Avto Vosek Kristalna Prevleka sprejme najboljši kristalna prevleka material, ki je bolj vzdržljiv in odporen na praske in je strokovno prodor formula, ki lahko učinkovito odstrani

2. Dobro Poliranje Učinek: Vosek, Paste Avto je dobro poliranje učinek, odlično poliranje tehnologija, in nepremočljiva uspešnosti, ki lahko učinkovito napolnimo v majhne praske in učinkovito preprečevanje avto barve iz staranja.

3. Močno Čistilno Moč: Avto Vosek za nohte je kot nalašč za hitro in enostavno madeže odstranitev pred poliranje keramična prevleka, da vaš avto nov videz, zato je dobra izbira za vas.

4. Prenosni za Uporabo: Nič Vosek za Avtomobile je majhna po velikosti in dimenzij, zato je zelo enostaven za prevoz, tako da boste lahko obdržali doma ali v avtu škatla za shranjevanje za nujne primere.

5. Široko Aplikacije: Avto Vosek Nič Odstranjevalec ima širok spekter uporabe in je primeren za večino vrst avtomobilov, tako da lahko kupite in uporabite z zaupanjem

Opis:

1. Odlični poljski in vodoodpornost Avto Vosek Kristalna Prevleka bo vaš avto je videti dobro, ves čas.Strokovni prodira formula za učinkovito odstranitev brez poškodb laka.

2. Avto Vosek Kristalna Prevleka lahko učinkovito zapolnitev manjših prask in tvorijo pregledno kristalno zaščitno plast.Učinkovito preprečevanje avto barve iz staranja.

Specifikacije:

1. Ime Izdelka: Avto Vosek Kristalna Prevleka

2. Zmogljivost: 200 ml

3. Zaščita rok: 90 dni za navadne avtomobile

Seznam Izdelkov:

1*Avto Vosek Kristalna Prevleka

1*Sponage

1*Brisačo

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0.5 cm/0.20 v napak zaradi ročnega merjenja.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo elementa, upam, da boste lahko razumeli.

3. Ne vosek barve površine, ko se pregrejejo, je treba uporabiti po ohladitvi v hladen prostor;

4. Izogibajte se voskanje ne nameščajte v prašnih prostorih, in gradnjo je treba v čistejše okolje;

5. Avto Vosek Kristalna Prevleka je nano avto vosek.Ne igrajo preveč debel, preveč debel pripelje samo do odpadkov brez povečanja učinka;

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5