Opis

Značilnosti:

1. Večnamenski čopič, za suho in mokro uporabo.

2. Brez kovinskih delov, brez poškodb in prask na avtomobilu.

3. Podrobnosti ščetke dovolj dolgo, da dosežejo v lug matice za čiščenje ozkih ali tesnih prostorih.

4. Mehke ščetine, ki je idealen za mehko usnje, usnjeni sedeži ali trim kosov.

5. 5 različnih podrobno ščetke izpolnjujejo vaše različne potrebe.

6. Primeren za odstranjevanje prahu, drobtine in drugih majhnih predmetov iz kolesa, zračniki, trim plošče, sedež razpoke in znaki, zaradi česar je avto popolnoma gladka in čista.

Specifikacija:

5 različnih velikosti podrobno ščetke (s PP svile, ščetinami material)

(10# dolžina 20.96 cm/8.25 v, 12# dolžina 22.86 cm/9 v, 14# dolžina 22.86 cm/9 v, 16# dolžina 23.49 cm/9.24 v, 18# dolžina 23.49 cm/9.24 v)

4 moč vrtalne glave ščetke

3-žična krtača dolžina 17.78 cm/7in jekla najlonsko krtačo

3 4-palčni voskanje gobice

2 modra klimatska naprava ščetke

1 kos dveh barvnih 30*40 cm/11.81*15.74 v avto brisačo

1 avtopralnica rokavice

1 nastavite lepljivo ploščo vijaki

1 kos na stisnjen slika-v-osmih goba

1 Oxford krpo vrečko za shranjevanje

Seznam Vsebine:

1 nastavite * ekskluzivni avtomobil, pranje, čiščenje kompleta

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Celoten Avto Pranje Čiščenje Kompleta: Naš Avto Pranje Čiščenje Komplet vsebuje 5 različnih velikosti podrobnosti ščetke, 4 električne vrtalne glave ščetke, 3 podružnice krtačo, 2 modra klimatska naprava čopiči itd.

2.Bistvene Avto Čiščenje Kompleta: Ta Avto Čiščenje Kompleta je družina bistveno avto čiščenje kit, popolno opremo, da izpolnjujejo vse vaše avtopralnica potrebe, in daje vaš avto celovito čiščenje.

3.Podrobno Krtače za Učinkovito Čiščenje: 5 podrobno ščetke, ki se uporabljajo, da se v vse majhne razpoke, v kotičke, v lug, oreški, ali tesnih prostorih.Primerna za čiščenje vašega avtomobila bolj učinkovito.

4.Učinkovito Čiščenje: avto pranje pesnica, gobice, čiščenje, brisače in izstopu zraka ščetke pomagal za čiščenje in pranje učinkovito zunanje in notranje površine vozila.So brez poškodb avto barve, ki vam omogoča, da se v zračniki pravilno ali pa čisto natančno skupaj ukrivljene površine, ki pomaga očistiti prah in umazanijo.

5.Široka Uporaba: Avto Pranje Kit velja za avtomobile, tovornjake, motorna kolesa, kolesa, RVs, čolnov, in tako naprej.Primerna za čiščenje kolesa, pnevmatike, platišča, napere, rešetke, motor zalivi, izpušnih ceveh, odbijači, notranje , podvozje, zračnikov, itd.To je velik dar, ki skrbi, da o tem, da vsak avto navdušence in tovornjak navdušence.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5