Opis

Bullet Točk:

1. Nič Popravilo Odstranjevalec: Ta avto nič popravilo odstranjevalec vsebuje avto barve popravilo delci, ki lahko posvetlite praskami in popravila poškodb laka.Popravilo praske in naj bo vaš avto videz nove znova.

2. Čiščenje Nega: Z našo avtomobilsko barvo nič odstranjevalec, ki lahko odstranite madeže in lakov avto površine, ki tvorijo zaščitno folijo, da se prepreči prihodnje praskami.

3. Pogosto se Uporabljajo: Ali je podružnica praske, nohtov praske, madeži, oksidacija praske, lasišča praske, ali drobne praske, ta avto nič odstranjevalec lahko učinkovito, jih odstranite in obnovitev vašega avtomobila prvotni sijaj.

4. Dolgotrajen Sijaj: Z visoko učinkovitost formula, ta avto nič popravilo odstranjevalec osveži avto je pogled in zagotavlja dolgotrajen sijaj, ki preprečuje staranje.

5. Enostaven za Uporabo: vzemite pravico znesek avto nič popravilo odstranjevalec in jo uporabiti na gobico, nato pa obrišite praskami in nazaj, dokler ne izginejo.

Opis:

Poslovite od grde nohte prask in poškodb laka z naš Avto Nič Odstranjevalec.To je preprosta za uporabo izdelka očisti in skrbi za vaš avto, pustimo dolgotrajen sijaj.Preprosto obrišite praskami in nazaj za napako manj konča.Idealen za popravilo nadležen praske, to je treba imeti za vsak avto lastnik.

Specifikacija:

1. Ime: Avto Nič Popravilo, Odstranjevalec

2. Izdelek material: prilepite

3. Teža izdelka: o 120g

4. Velikost izdelka: približno 5*5*12 cm/1.96*1.96*4.72 v

Seznam Vsebine:

Avto Nič Popravilo Odstranjevalec*1

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, ki je prikazano na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5