Opis

Opis:

Odbojnih Poliranje so izdelani iz posebnih sintetičnih goba materiala, primerna za voskanje in zasteklitev nič popravilo.

Primerna za nerjavečega jekla, standard ali legiranega jekla, neželeznih materialov in zlitin za čiščenje, zaključna, mešanje in čiščenje aplikacije.

Specifikacija:

Tip: Satja Goba Disk

Material: goba

Zunanji premer: 150 (mm)

Notranji premer: 14 (mm)

Največja Hitrost: 2600 ()

Področje uporabe: avto poliranje, voskanje, tesnjenje glaze

Debelina: 45 (mm)

Razčlenitve sledenja dogodkom: 2500 (očesa)

Serija: Privijačenje Ploščo

Brusni: Goba

: 14 mm

Trdota: 60

Barva: zelena, rdeča, modra

Seznam Vsebine:

Polirni Disk*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Ni lahko Pade Off: Za Poliranje imajo močan oprijem in niso enostavno odpadejo.Učinkovito brušenje in poliranje najtežjih plasti oksidacijo in scr atches, da človek najde na avtomobilih.

2.Srednje-cut Gobo: srednje-cut gobo pad odpravlja bleščanje vzorec levo za brušenje in ko se uporablja v povezavi z globo poljski, učinkovito odstranjuje lak in srednje velika in težka barve oksidacije plasti.

3.Široko Uporablja: Pogosto uporabljajo kovinski in nekovinski materiali različnih zapletenih površinske rje in izsredni sander.Šmirgl papir za les, kamen, lak površine, ogledala površine, kot so žarometov poliranje.

4.Kakovost Materiala: iz posebnih sintetičnih goba materiala, Odbojnih Poliranje lahko uporablja z poliranje.

5.Po-Storitev za stranke: Če niste zadovoljni z nakupom, vas prosimo, da nas kontaktirate.Se bomo odzvali vašim sporočilo v najkrajšem možnem času.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5