Opis

Ta pnevmatika je inflator je enostaven za uporabo in ima širok aplikacije.Lahko napihne vaš avto, kolo, motorno kolo, ali druge pnevmatike s samo gumb.Ima visoko natančnost čip, ki nadzira tlak v pnevmatikah, in se samodejno ustavi, ko doseže nastavljeno vrednost.To je prenosni in kompakten, tako da ga lahko nosite kjerkoli in zagotavljanje vaše potovanje varnost.

Specifikacije:

Ime: Prenosni Pnevmatike Inflator

Inflacija Tlak: 0-150PS

Delovna Napetost: 7.4 V

Zmogljivost baterije: 2 * 2500mAh

Polnjenje Vmesnik: Tip-C

Polnjenje Parametre: 5V/2A

Delovna Temperatura: 0 ℃~60 ℃

Delovni Hrupa: 1 Meter ≤ 85dB

Velikost: približno 160*63*39 mm/4.8*1.9*1.2 v

Neto Teža: približno 428g

Seznam Vsebine:

1* Prenosni Pnevmatike Inflator

Opombe:

1. Zaradi dejavnikov, kot so monitor, barvna temperatura, kamere, svetloba okolice, in fotografijo, spretnosti, lahko nekateri proizvodi so rahle barvne razlike v svoje slike.Barve, ki so na podlagi dejanskega izdelka!

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite rahlo velikost razlike.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Široko uporabo: Ne glede na to, kakšne vrste električnih vozil, avtomobilov, motornih koles, koles, ali kroglice, ki jih imajo, ta prenosni pnevmatike inflator lahko jih napolnimo z zrakom.To je tlaka v pnevmatikah funkcijo zaznavanja, ki ustavi rast cen samodejno, ko je to storjeno.Prav tako je noč svetlobne funkcije za prepoznavnost in nujno uporabo.

2.Izdelati LED Luči: S svetla LED luči, lahko enostavno napihne vaše pnevmatike ponoči, s preprostim pritiskom na gumb.Ni treba skrbeti za vidnost in varnost v temi.

3.Nosite Udobno: Ta pnevmatika je inflator ima zelo majhne velikosti in je lahko v maso za enostavno prevoz.Uporabite ga lahko kjerkoli in kadarkoli, vi življati rabiti to.Lahko shranite v torbo ali nahrbtnik, ki je enostavno za prevoz.

4.Zanesljivo Inflacija: lahko se sprostite in pustite, da zrak šoba, ki ne dela.Ima visoko natančnost čip, ki samodejno zazna pritisk in prekine polnjenje, ko je kot nalašč.

5.Dobra Darila: Z našo novo inflacije tehnologije, lahko napihne vaše pnevmatike, kjerkoli in kadarkoli brez vrvice ali vtičnice.Naša prenosni pnevmatike inflator tudi značilnosti natančno odkrivanje tlaka v pnevmatikah in avtomatskim stop funkcijo za zagotavljanje potovalnih varnost.Ali je za rojstne dneve ali praznike, naše pnevmatike inflator je odlično darilo za vaše prijatelje in družino, ki cenijo pravočasno razumevanje in udobje.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5