Opis

Opis:

Ti microfiber krpe so idealne za čiščenje in poliranje vašega avtomobila brez puščanja vlaken ali proge.So mehki in nežni, na vsako letalo, ki preprečuje praske, oznake in premešamo.Prav tako suho, hitro in enostavno absorbirajo tekočine, česar so kot nalašč za Suv in drugih velikih vozil.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Microfiber Krpo

Izdelek barva: double-sided (obojestransko) siva, kopiranje črni rob

izdelek material: vlaknin

primerna modeli: splošni namen

Velikost Izdelka:

(pribl.)30*40 cm/11.81*15.75 cm

(pribl.)40*40 cm/15.75*15.75 cm

(pribl.)40*60 cm/15.75*23.62 cm

(pribl.)50*80 cm/19.69*31,5 leta cm

Teža: (pribl.) 90 g/115g/160 g/245g

Seznam Vsebine:

Mikrovlaken Za Čiščenje Krpo*1

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Neverjetno Absorpcije Vode Moč: Ti brisače lahko ročaj tekočina opravka z lahkoto, kot jih lahko absorbira do 20 krat svoje teže v vodi.Ker so suho, hitro, so tudi preprečili neprijetne vonjave iz narašča.

2.Vrhunsko Varovanja: microfiber krpe zaščito površine pred poškodbami, kot so iz ne-vrag materiala, ki deluje tudi na keramične, barve, iz nerjavečega jekla ali stekla.

3.Gladko Brezplačno Poliranje: Ti microfiber krpe za avtomobile imajo ojačane robove, da bi postali odporni na obrabo in trganje.Imajo fine in gladko teksturo, ki jih lahko odstranite umazanijo in prah z vašega avtomobila površini ne pušča vlaken ali proge.Ti vložki so mogoče oprati in ponovno uporabiti, kar pomeni, da lahko shranite svoje in zmanjšanje odpadkov z njimi.

4.Enostavno Vzdrževanje: Ni potrebe za čiščenje težko ali uporabljajte kemikalij.Ti microfiber krpe za avtomobile enostavno odstranite umazanijo in vlago s katero koli površino.Prav tako so za enkratno uporabo in pralne, česar eco-prijazen in udoben.

5.Priložnosti Uporabe: Te microfiber krpe so idealne za vsa vozila, od športnih terenskih vozilih, za tovornjake, za jadrnice, da RVs.Dostavo brezhibno čiščenje in poliranje uspešnosti, saj so mehko in gladko brezplačno.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5