Opis

3X Tlak Čistilno Palico Z Nastavljivim Kotom Šoba, 16 Ch Spray Lance 180 Stopinj S 15 Kotov Quick Connect

Zasnovan z Vrtljivo Spojnik: Naše tlak pranje zamenjava palico je zasnovan z quick connect pivot spojnik .Zgornji del je 1/4 inch hitro povežite vtič, ki ustreza večini šoba nasveti, enostaven za namestitev in uporabo.

Univerzalni Združljivost:1/4 inch Ženski quick connect stojalo poveže tlaka za pranje delov, ustreza večini blagovnih znamk' tlaka podložke z 1/4 inch priključek(do sproži pištolo).Enostavno priklopite in odklopite tlak čistilno pištolo in drugi.

180 stopinj s 5 rotacijski koti: 5 Rotacijski Koti Povezovanje Vrtenje Spojnik:90 Stopinj v Levo, 45 Stopinj Levo, 90 stopinj, 45 Stopinj Desno za 90 Stopinj v Desno.Prilagajanje kotov, da dosežejo težko-kontakt področjih, kot je dno avtomobila, avto platišča, mrtve cone za vašo streho, na vogalih, vezavo in tako naprej.

Široka Uporaba:16-inch Tlak Pranje lance s hitro povezavo pivot spojnik je najboljša kombinacija, da vaš tlak pranje.Tudi priti s 5 Tlačne šobe za pranje nasveti.Svoje potrebe v različnih situacijah, kot so zalivanje cvetja in rastlin, pranje avtomobilov in tako naprej.To omogoča pranje vašega avtomobila, pločniku, vrt in še več, a činč!

Tlak Pranje Zamenjava/Razširitev Lance zagotavlja dodatno dolžina, da bi bilo bolj koristno.Močan, vzdržljiv, da zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.Prihaja s 15 Različnih Škropilnica Nasveti - Rdeče 3pcs 0°, Rumena 3pcs 15°, Zelena 3pcs 25°, Bele 3pcs 40°, Črna 3pcs 65°.

Max.Delovni Tlak: 5000 PSI

Max.Temperatura: 60℃/140℉

Barva: multicolor

Velikost: cca.40 cm

Material palico: Medenina in Nerjaveče Jeklo

Material Šob: Medenine in Nerjavečega Jekla in Plastičnih

Vsebina Paketa:

3 x podaljški (s priključki)

15 x šobe

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5