Opis

Opisi:

Mitt auto podrobno je posebej zasnovan tako, da sledi manjši delci.

Lepilo za kritje čarobno avto pad je tesno opremljena, ni enostavno priti unglued.

Morate pranje vašega avtomobila ali pa da zunanjost zajema čiščenje pred uporabo avtomobila mitt podrobno.

Specifikacije:

Ime izdelka: Mitt Auto Podrobno

Velikost izdelka: 9*5.5*2.5 cm/3.74x2.17x0.98in

Teža izdelka: o 16g

Seznam Izdelkov:

Mitt Auto Podrobno*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Slick Naslovnici: Naša pesnica auto podrobno je posebej zasnovan tako, da sledi manjši delci.Naredi lak gladke kot svila, brez hrapavosti na dotik.Več kovati, in ne drži prste in roke.

2.Dolg Delovni Čas: Naše čarobno avto pad pokrovček se tesno prilega in je ni enostavno priti unglued z globo izdelave, in bistveno izboljša življenjsko dobo.

3.Preprosto Odstranjevanje Umazanije: Pred izdelavo avtomobila mitt podrobno, morate pranje avtomobila ali pa da zunanjost kritje čiste.Vmesne gline so idealne za hitro in enostavno čiščenje pred uporabo novih vosek, uporabo tesnilne mase ali poliranje delo.

4.Za večkratno uporabo za Uporabo: Po uporabi je, suho avto gline goba naravno in ovijemo v čisto zaviti ali vrečko.Naslednjič, lahko še naprej ponovno uporabo njih.Ampak ne pade na tla, in ga bomo poberem prah.

5.Več Funkcij: mitt bar gobice lahko uporablja v kateri koli del avtomobila organov, kot so avto okno, sprednji in zadnji odbijač in več za steklo poliranje kovin, jasno, PP ali barvnih pokrovčkov.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5