Opis

Avto Pnevmatike Inflator Tip-C Polnjenje Digitalni Pnevmatike Črpalka 12V Elektronski Napihljivi Črpalka LCD-Zaslon za Vozila Tovornjak motorno kolo Kroglice

Funkcija:

1. Visoko 150PSI Hitro Polnjenje: digitalni črpalka zrak značilnosti visoko zmogljivih čistega bakra coil motor, ki zagotavlja močno moči in zmanjšuje porabo energije.inflacija do 150psi, zaradi česar je učinkovit in močan avto pnevmatike inflator, ki je prav tako varna in trajna.

2. Prednastavitev Tlak Pnevmatik Funkcija: smart kompresor za zrak, ki prihaja z vnaprej določeni tlaka v pnevmatikah funkcijo, ki vam omogoča, da nastavite želenega tlaka v pnevmatikah vnaprej.Ko pnevmatike poln, se črpalka samodejno ustavi, odpravlja potrebo po nenehnem spremljanju in zagotavljanju varnih in kontrolirana inflacija.Lahko tudi ročno tako, da začasno ustavite digitalni pnevmatike črpalka kadarkoli.

3. Self-Osvetljeni in Digitalni LCD Zaslon : Naše prenosne pnevmatike inflator ima vgrajen sistem razsvetljave in LCD-zaslonom, zaradi česar je enostaven in varen za uporabo ponoči ali v mraku.LCD-zaslon prikazuje v realnem času tlaka v pnevmatikah predavanja, medtem ko razsvetljave lahko služijo tudi kot zasilni vir svetlobe, če je potrebno.

4. Lahki in Mini: Ta brezžična zračni kompresor ima ergonomsko in lahki design, ki je enostaven za prevoz in upravljanje z eno roko.Njegovo telo je iz mat teksture ABS materiala, ki ne samo, da izgleda eleganten, temveč tudi zagotavlja udoben oprijem.Ta elektronska napihljivi črpalka je primerna za različne scenarije, kot so avto pnevmatike, kolesarske pnevmatike, plavati obroči, napihljivi čolni in igrače za otroke.

5. Velika Zmogljivost Baterije in Zadnji sklop hladilnega telesa: digitalni črpalka zrak je zgrajen z veliko zmogljivosti baterije in nazaj-odvajati hladilni sistem, ki zagotavlja stabilno delovanje in daljšo življenjsko dobo.Zaradi tega je idealen za različne inflacije potrebe v različnih okoljih, kot so na prostem, kampiranje, cestni izleti, ali domačo uporabo.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Črpalke

Poreklo: Celinska Kitajska

Model Name: Digitalni Zračna Črpalka

Element Teža: 494 g

Material Tip: ABS in Elektronski Elementi

Napetost: 12V

Barva: Črna

Material: ABS + elektronske komponente

Velikost: 15.8 x 7.1 x 5,2 cm/6.2 x 2.8 x 2,0-palčni

Izdelek napetost: 5V 2A

Polnjenje vmesnik: Tip-C

Obratovalna temperatura: -10°C-60°C

Uporaba razpon: 0-150psi

Inflacija dolžina cevi: 150 mm

Napajalni kabel dolžina: 0,3 m

Zmogljivost baterije: 3600mAh

Zračni tlak tok: 25L/min

Uporaba obseg: avto, motorno kolo, kolo, plavanje obroč, žogo

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Napihljivi Črpalka

1 x Polni Kabel

1 x Runo Vrečko

1set x Zračnih Šob

[relateproductdetail/]

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5