Opis

Bullet Točk:

1. Anti-UV Design: Avto Restavrator je na vodni osnovi formula, ki se hitro suši in oblike UV-odporno plast, ki deluje kot zaščitni ščit proti težkih vremenskih.Ni mastna, je pustil, in vaš avto ostane varno pred škodljivimi elementi.

2. Zagotavljajo Zaščito: poslovite od dolgočasno, oksidiranega avtomobilski deli z Avto Restavrator.Oblikovanje zaščitna keramična prevleka, ta inovativna formula vbrizga barvo in sijaj nazaj v obrabljeni deli.

3. Uporabite Preprosto: Poživitev vašega vozila videz z lahkoto uporabljate Avto Restavrator.Čisto in suho površino nanesite 2-3 kapljice na gobo in ga enakomerno porazdelimo na dele.

4. Spremenljivke Uporaba: Avto Restavrator mogoče obnoviti sijaj in barvo vašega avtomobila strehe, ročaji na vratih, odbijači, ogledala, armaturno ploščo in še več.Je enostaven za uporabo in deluje na različne površine.

5. Izvajanje Zlahka: Ta avto je restavrator ima 50 ml zmogljivosti in lahki design, ki je priročen za shranjevanje in prevoz okoli.Uporabite jo lahko kadarkoli in kjerkoli želite obnovi vašega avtomobila sijaj in lepoto.

Funkcija:

Oživiti svoj avto unpainted deli z naš Avto Obnavljanje Tekočine.Se hitro suši in predstavlja dolgotrajno keramična prevleka.Enostavno, čisto in suho površino prah in umazanijo, vključno z ročaji na vratih.Priročno prenosen za on-the-go touch-ups.Poslovite od dolgočasno avto deli z našo enostaven za uporabo, obnavljanje tekočine.

Specifikacija:

1. Ime: Avto Restavrator

2. Funkcija: avto notranje čiščenje, obnova, dustproofing

3. Zmogljivost: 50 ml

4. Bruto teža: (pribl.)64.5 g

5. Paket velikost: (pribl.)3.5*5*9.4 cm/1.38*1.97*3.7 cm

6. Velikost izdelka: renovator: (pribl.)3*9.3 cm/1.18*3.66 cm

7. Goba velikost: (pribl.)7*3*1.5 cm/2.76*1.18*0.59 cm

Seznam Vsebine:

1*Avto Restavrator

1*Goba

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5