Opis

Opis:

Čip Tuning Box temelji na DVA protokola, in deluje tako, da remapping in prilagajanje potovanje računalnik.Ko vozilo potuje 200km, moč nadgraditi polje se samodejno prilagodi glede na lastnika voznih navad za prilagoditev vozila in potovalni računalnik, da poveča zmogljivost motorja.

Namestitev in Kalibracijo:

1. Našli avto vmesnik, in nato vstavite v napravo.

2. Ta korak je bolj kritično, obrniti avto izklop in vklopite stikalo vžiga. (Ne začnejo avto)

4. Pritisnite napravo reset gumb za približno 5 sekund, ko spustite tipko, počakajte, da o 30-54 sekund (naprava bo vzpostavil povezavo z )

5. Zagon motorja.

6. Naprava se bo samodejno identifikacijo lastnika model in voznih navad.Po približno 200 kilometrov (150 km) tek-v, naprava se bo samodejno prilagodi moč motorja, da bi dosegli optimalne rezultate.

Specifikacija:

Velja samo za vozila s 16-pinski priključek.

Barva: rumena za bencinske avtomobile, rdeča za dizelske avtomobile

Pet funkcij:

1. Povečanje moči za 15%

2. Zmanjša porabo olja za 20%

3. Izboljšanje dušilke las

4. Počasi navzdol premik kreten

5. Zaščito motorja

Package Seznam:

Bencin / Diesel Ohranjevalnik * 1

Uporabniški Priročnik * 1

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje kotov, barvo elementa, in to prikazano na sliki ima lahko nuance.

Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Enostaven za Namestitev: Morate le, plug je plug-and-play čip tuning box v avto dveh priključek.To gospodarno čip je združljiv z vsemi avtomobili od leta 1996.

2.Samodejno Prilagajanje: Z prejetih podatkov iz eko DVE olje ohranjevalnik zaslona prilagodi tlak polnilnega zraka, količina nafte, jet čas, in tlak za povečanje zmogljivosti vašega avtomobila.

3.Bencin / Diesel Economizer: Ta DVA Bencin Ohranjevalnik zaslona samodejno nastavi na komplet za potovanje računalnik glede na lastnika voznih navad zmanjšati porabo olja.

4.Nobenega Negativnega Učinka: ne bo poškodb motorja in potovalni računalnik , niti ne bo povzročila negativen vpliv na avto je tovarniške nastavitve.Samo ga iztaknite iz DVEH priključek, da gredo nazaj v avto prvotne nastavitve.

5.Srečno Nakupovanje: Če imate kakršne koli težave, ko uporabljate ta Avto Olje Ohranjevalnik zaslona, prosimo, obrnite na nas, da bi dobili boljšo rešitev.Zagotavljamo vam, da boste lahko dobili zadovoljiv nakupovalno izkušnjo.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5