Opis

Značilnosti:

1.Svetlečim črnim pnevmatike lahko izboljša videz kolesa.

2.Črna sijaj se pojavi v nekaj sekundah.

3.Navedite vaše pnevmatike nov videz.

4.Okolju prijazen, brez topil ali zemeljsko olje.Tako da ne bo bolelo vaše pnevmatike.

5.Ta izdelek je primeren za vse barve.Uporaba mikro-molekularna premaz lahko obnovite svetlost pnevmatike in lahko ohranili svetlost za dolgo časa.Samo spray znesek uporabo na pnevmatiki in nato obrisati z brisačo.

Specifikacija:

Ime izdelka: pnevmatike belil

Izdelek gradivo: tekoči

Neto izdelka vsebina: o 260ml

Glavna sestavina: površinsko aktivna

Auto Vrstah Storitev: Avto Pnevmatike Vosek

Seznam Vsebine:

Pnevmatike belil*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vsestranski: Hvala za ta avto pnevmatike sijaj lak vosek, ga lahko obnovite svetlost pnevmatike, ki jih tvorijo mikro-molekularna premaz.Ste lahko prepričani, da kupite.

2.Zanesljiv Material: Ste lahko prepričani, da izberete naš avto pnevmatike svetlo polirni vosek, ki je okolju prijazno, ni topila ali olja, tako da ne bo škoda vaše pnevmatike, varno in učinkovito na vseh pnevmatikah.

3.Enostaven za Uporabo: Naš avto lepoto pnevmatike belil, je zelo priročno za uporabo.Morate le, da spray znesek vsake vloge na pnevmatikah, nato pa obrišite enakomerno z brisačo in počakajte približno tri ali pet minut.

4.Primerno Orodje: Ste lahko prepričani, da izberete naš avto pnevmatike zaščitnik poljski vosek, ki deluje hitro in brez napora izboljša videz kolesa, daje vaše pnevmatike nov videz.

5.Super-hitro Poliranje: Naše pnevmatike jutranje poljski vosek, ki je visoko zmogljiv lahko zelo preprosto poljski vaše pnevmatike in naj bodo vaše pnevmatike črn lesk v nekaj sekundah

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5