Opis

Ta moč za pranje, čiščenje orodje, ki je zasnovan tako, da se vaše čiščenje naloge lažje in hitreje.To je močan vodni tlak, ki lahko odstranite umazanijo, nesnago, in madeže iz katerega koli površino.To je tudi enostavno povezavo sistem, ki vam omogoča, da jo pritrdite na vse standardne cevi v nekaj sekundah.Ali potrebujete za čiščenje vašega avtomobila, terasi, dvorišču, ali travnikov, to moč čistilno orodje za čiščenje zmorem vse.

Ime: Avto Pranje Brizganje Palico

Material: (cev) aluminij zlitine + (žogo ) baker + (TPR) ročaj

Velikost: o 46.5 cm/18.3 cm

Slog: kot na sliki je prikazano

Seznam Vsebine:

Šobe*2

Črna Konektor*1

Distančniki*2

Trak*1

Modra Quick Connect*1

Visok Tlak, Zardevanje Vode Pralni*1

Opomba:

Prosimo, sprejmite, da je barvna razlika v izdelek zaradi svetlobne učinke in fotografiranje zornih kotov.

Na velikost izdelka je strpnost zaradi roko meritev.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vrhunsko Kakovost: Z močno in trajno kovinske konstrukcije, naše vrtne pranje palico, odporen na rjavenje in deformacije, ki vam daje trajne in priročno orodje za vrtnarjenje.

2.Preprost in Učinkovit: To vrtnarjenje, pranje palico je twistable šoba, ki vam omogoča, da prilagodite tlak vode in pretoka.To je učinkovit za različne čiščenje naloge.Voda vašega vrta, pranje vašega avtomobila, ali čisto windows s to preprosto in učinkovito orodje.

3.Hitro in Enostavno Povezavo: Samo priključite to vrtnarjenje, pranje palico, da svojo cev in ste pripravljeni iti.To je 3/4" standard in 1/2" vrt cevi, fitingi, da se prilega večini cevi.Ni več iskanje dodatnih kartic.

4.Različne Aplikacije: Ali morate pranje vaš vrt, dvorišče, pašnikov ali garaži, to pranje palico lahko ročaj kateri koli površini z lahkoto in učinkovitost.

5.Vzoren Darilo: Zdravljenje svoje najdražje s to vrtnarjenje, pranje palico, a večnamensko orodje, ki lahko umijte cvetje, deck, kolo in več.Ne glede na priložnost, novo leto, Božič, rojstni dan ali samo zato, ker bodo cenili ta udoben in čvrst darilo.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5