Opis

Opis:

Avto Odstranjevalec Rje Spray takoj obveznice z rjo in jo transformira non-rjavenje, ravno-črna paintable površini in preprečuje, da bi prihodnje rje.To vam prihrani napor brušenje rje vso pot navzdol do gole kovine.

Takoj pretvori rje do zaščitene, paintable površino.

Preprečuje, da bi prihodnje rje.

Vse Kotom Škropljenja.

Za Najboljše Rezultate - Spray v stalnem naprej in nazaj, gibanja, nekoliko prekrivajo vsako potezo, vodi lahko v gibanju, medtem ko za brizganje.

Značilnosti:

Ime: Avto Rje Sprej Za Odstranjevanje Barve

Zmogljivost: 30 ml

Seznam:

1 * Avto Rje Sprej Za Odstranjevanje Barve

1 * čopič

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Močna in dolgotrajna Zaščita】Pušča tanek film prevleka na kovinskih površin, ki je dokazano, da prenesejo vse vremenske razmere, tudi dež in sneg.

2.【Ne Da in Varnejše】avto odstranjevalec rje spray ne bodo proizvajale neprijeten vonj v uporabi, jo lahko uporabite z zaupanjem.Priporočljivo je, da steklenico v za nujne primere.

3.【Enostavno In Hitro】Samo spray Rje Zaviralec Spray za vaš avto barve, to bo takoj odstranite umazanijo, umazanija, iztrebki ptic, hroščev, blato, prah, maščobe in trmo madeži na stik, zaradi česar avto pranje vetrič.

4.【Široko Paleto Uporabe】Naš večnamenski odstranjevalec rje je profesionalno uporabljajo na številnih področjih, kot so doma, avtomobila, kolesa, proizvodnja rastlin in tako naprej.

5.【Odstranite Prah】avto odstranjevalec rje spray bodo vgradili v površino in povzroči poškodbe na krhko površino vozila.Pri uporabi gline palico za čiščenje barve, ste samo odstranjevanje površinske vloge, ne po-učinkov ali vloge, pod površino.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5