Opis

QKZ MDR Dinamičnega Voznika Hi-fi Slušalke z Mikrofonom Žično L-Upogibanje Ljubitelj Slušalke 3.5 MM AUX 16 MM Velika Moving Coil za Telovadnice Športne Teče Glasba

Funkcija:

1.Impresiven Zvok Uspešnosti: Izkušnje bogate nizke tone in podrobne frekvence z MDR HiFi ploščato glavo slušalke.Njegovo nizko upornost in visoko občutljivost, da je kot nalašč za začetnike v svetu Hi-fi audio, ki zagotavlja nežen zvok tudi pri uporabi z mobilnimi telefoni ali MP3 predvajalniki.

2.Idealen za Aktiven življenjski slog: Zasnovan v v ušesu slušalka slog, ti bas slušalke so idealne za dejavnosti, kot je tek ali vadbo v telovadnici.Lahek aluminij slušalka ohišje ne samo, da zagotavlja varno fit, ampak tudi izolatov zunanji hrup, dali pure audio kakovost in globoko, večplastna bass izkušnjo.

3.Čelada Zvočno: Uživajte širok in sproščeno zvočno s uravnoteženo padcih, naravni vokali, in svetlo vzponih.Zaprto-nazaj v uho oblikovanje dinamičnega voznika hi-fi slušalke tesnila zvok v, zaradi česar je kot nalašč za tiste, hrupno vlak vozi, avtobus vozi, šolskega okolja, ali kateri koli situaciji, ko potrebujete, da se prepreči utrujenost od razširjeno rabo.

4.Široko Kompatibilnost: Ti l-upogibanje ljubitelj slušalke so združljive s široko paleto elektronskih naprav, vključno s pametnimi telefoni, tablični računalniki, prenosni računalniki, in še več.Preprosto priključite v kateri koli napravi, s 3,5 mm priključek za slušalke (nekatere naprave lahko zahteva prilagodilnik) in uživate v najljubši glasbi, kamorkoli greste.

5.Sodoben in privlačen videz: premium cinkove zlitine ohišje in TPE požarno odporni in okolju prijazni kabel materiala združujejo ustvariti eleganten in vizualno privlačen nabor slušalke.Z različnih barvnih možnosti so na voljo, so ti športni glasbe hd klic slušalke predstavitev sodobne in moden dodatek.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Certificiranje: NOBEN

Slog: V uho

Sporočilo: ŽIČNO

Priključki: 3.5 mm

Brezžična Vrsta: Brez

Vokalizmu Načelo: Dinamični

Nadzor Gumb: Da

Nadzor Glasnosti: Da

Funkcija: Šport

Frekvenčni Razpon: @@Hz

Kategorija: Slušalke & Slušalke

Glasovni pomočnik vgrajeni: št.

Teža: 40.00 g

Material: ABS

Barva: bela, črna, modra, vijolična, rjava (neobvezno)

Specifikacije: s pšenico

Plug premer: 3,5 MM pozlačeni

Mikrofon: Da

Dolžina: 120±5 cm

Impedanca: 32(Ω)±10%

Občutljivost: 110±3dB

Pogonska enota: 16 MM velika moving coil

Frekvenčni razpon: 20-40000 (Hz)

Pakiranje velikost: 90x60x30mm/3.54x2.36x1.18-inch

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X Ploščato Glavo Slušalke

1 X Kabel Posnetek

1 X Goba Pokrov

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5