Opis

Krog Premera 280MM goriščna razdalja 160 MM Optični fressnelov optični element Kondenzatorja Objektiv LED Osvetlitev Fine Niti Področju Ogledalo

Opis:

Akril material, ki je znana tudi kot PMMA, znan tudi kot pleksi steklo, visoko prepustnost svetlobe.Rezanje je mogoče samo odrezane od velikih do majhnih, lahko punch luknje, lahko izrežete chamfer, lahko spremenite obliko in velikost, lahko ne spremeni, goriščna razdalja, Kompleksne rezanje zahteva risbe.

Namen:

Motne leče se pogosto uporablja v svetilke in luči: fotografija luči, svetlobni pramen luči, LED štiri-glavo pramen luči, zunanji reflektorji, zunanji reflektorji, stene pranje luči, žarometi, sledenje luči, svetilke, faza luči.Glede spot učinek proizvaja z fressnelov optični element objektiva je bolj koncentrirana, bolj enotno in svetlejši kot pri tradicionalnih objektiv.

Specifikacija:

1) Premer:280mm.

2) goriščna razdalja:160 mm.

3) Debelina: 2 mm.

4) Zrn igrišču: 0,3 mm.

5) Oblika: Okrogla.

6) Material: Akril.

7) Proizvodnja proceSss: Hladno oblikovanje.

8) prepustnost svetlobe: 92%.

9) Uporaba temperatura: -40 stopinj -80 stopinj.

Prosimo, upoštevajte,:

1) fressnelov optični element leče koncentrični krogi na sprednji in gladke površine, na hrbtu, z redno debeline 2 mm in robov kot debel kot središče (ne konveksna kjerkoli, ne konveksnih leč!!).

2) fressnelov optični element objektiva in konveksno lečo, isto funkcijo, vendar teh dveh oblik so povsem drugačne, prosimo, bodite pozorni na razlike.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5