Opis

Iz nerjavečega Jekla Taborjenje Skledo z Vodo vodilnega Okvirja Kave Žlebu Nadzor Vgradnjo Usmerja za Pohodništvo Backpacking Potovalni Pripomočki

Funkcija:

1. Enostaven za Uporabo: voda vodilnega okvirja je lahko pritrjena na rob kovinsko skodelico ali kuhanje, posodo, enostavno usmerjanje pretoka vode tvorijo stabilen tok.Super za prostem kampiranje, odpravlja potrebo, da bi s seboj nosili še kavo pot.

2. Trajno: iz varne in zdrave nerjavnega jekla material, kava kapljično žlebu je brez vonja in varen za uporabo.To je tudi močna, težka, in ne enostavno za odmor, ki zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost.

3. Prenosni: kampiranje kave dripper orodje je majhen in prenosen, zaradi česar je enostaven za pakiranje v majhen nahrbtnik, ne zavzema veliko prostora.Kot nalašč za potovanje in poslovna potovanja.

4. Vsestranska Uporaba: kava žlebu nadzor vgradnjo usmerja orodje, ki je primerna za široko paleto dejavnosti na prostem, vključno pohodništvo, planinarjenje, backpacking, preživetje v divjini, in kampiranje.

5. Super Darilo: prenosni aparat za preusmeritev žlebu opremo lahko veliko darilo za svojo družino, prijatelje ali najdražje na noč Čarovnic, Božič, Mardi Gras, rojstne dneve, in očetovski Dan.

Specifikacija:

Material: 304 nerjaveče jeklo

Velikost: približno 5 * 4.5 cm/1.96 * 1.77 palčni

Teža: 3g

Namen: Za usmerjanje pretoka vode

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Taborjenje Skledo z Vodo vodilnega Okvirja

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5