Opis

Odkrijte, kako zvočniki delo: Ta DIY Bluetooth Zvočnik vam omogoča, da odkrijete, kako zvočniki dela pri gradnji svoje.To je enostaven za montažo in omogoča otrokom, da raziskujejo svet zvoka in glasbe, skozi praktične dejavnosti.Zabavno in zabavno,To nikoli ne bo šel iz slog!

To je lepa zvočnik, ki je zabavna za izgradnjo in prijetna na pogled, ko je končal, je ne samo vadil kit, ampak tudi dekorativne darilo za vas.Zgraditi svoj bluetooth zvočnik, ki jih sami, kul projekt in zahtevna, dovolj, da se zabava.

DIY Bluetooth Zvočnika Komplet za Izgradnjo: Ta izdelek, je najnovejšo različico, in lahko doseže visoko kakovosten stereo surround.Če vam je všeč, da DIY,ta glasba zvočniški komplet je bil tisti, ki ne morete zamuditi!

Popoln Dopust Darilo: Opravljanje nagrajevanje znanstvene poskuse z vašo družino ali prijatelji.Odlično Darilo za otroke starosti 7 8 9 10 11 12 13 14 teens.Preverjena varnost, vsi leseni deli so izdelani iz pravega lesa, brez kemičnih končna.Non-toksične in ne-draži ustvarja varno zabavo okolje.

Izdelek je nesestavljeni(Powered by štiri baterije AA)(Baterije ne vključuje)

Barva:Barvno Fotografijo

Material:Les

Vsebina Paketa:

6 x lesa odbor

2 x zvočnik(Naključno v črni ali srebrni barvi, ne sprejemajo določeno barvo) )

1 x bluetooth modul

1 x baterija polje

1 x stikalo

1 x priključek line kombinacija

1 x kratek vijak set

1 x dolg vijak set

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5