Opis

Opis:

1. Splash mat je izdelan iz visoko-kakovostni razred prijazno PVC materiala, brez škode za otroke.

2. Je enostaven za shranjevanje, z zložljive velikosti.

3. Napihljivi brizgalk je treba uporabljati pod nadzorom odrasle osebe, proč z ostrimi predmeti, jedke snovi, virov vžiga in vročine.

4. Super za poletje darila, zunanji plaži travnik igrače in poletje bazen stranke.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Jagoda Spray Pad

Velikost izdelka: o 146*175cm/ 57.48*68.90 cm

Seznam Vsebine:

1* Jagoda Spray Pad

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zanimiv Design: pisane prebijanje bazen spray pad z jagoda zunanjost načrtovanje in nastavljiv vode višina funkcijo lahko vznemirijo fantje in dekleta v poletnih mesecih.

2.Vzdržljiv Material: iz visokega prijazno PVC materiala, splash mat je otrokom prijazno.Primeren je za otroke vseh starosti in jih hranite na varnem.

3.Prilagojeno za Otroke: Otroci Mat Spray je primeren za 2~3 otroci ali igrate igre z družino.To lahko zagotovi nekaj nepozabno zabavo za vaš srčkan otrok ali pes poleti, lahko jo uporabite kot poletno darilo, na prostem, na plaži travnik igrače, in je odlična izbira za poletni bazen stranke.

4.Priročno za Namestitev: lahko prilagodite tlak vode v Splash Bazen, da izberete višino.Je enostaven za shranjevanje in ima zložljiv velikosti.Lahko ga priključite v vrtno cev ali PVC cevi in otroci lahko igrajo v sprinkler igrača.

5.Deluje Preprosto: lahko uporabite napihljivi sprinkler pod nadzorom odrasle osebe in proč z ostrimi predmeti, kavstična snovi, virov vžiga in vročine.Ne premikajte ga, ko je poln vode.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5