Opis

Zda stranke opozorilo:

Ko izberete "Ladjo Iz zda", naslednje naslove, ki ne bo zagotovila dostavno službo: Havajih, Aljaska, Puerto Rico, Guam, APO, varstvo osebnih podatkov, FPO , itd.Priporočamo vam, da izberete "Ladja Iz Kitajske".Hvala!!!

Clientes de España atención :

Cuando selecciona "Enviar desde España", el servicio de entrega ne está disponible sl los siguientes códigos postales:

35000-35999

38000-38999

Se recomienda que elija "Enviar desde Kitajska". ¡Gracias! ! !

Avto Napravo za Sledenje GSM GPS Brezžična Lokator Močno Magnetno Prenosni Nastavljalnik Anti-theft Mini GPS Nastavljalnik for Old Men hišni Ljubljenčki

Funkcija:

1. Mini GPS Lokator: Ta kompaktni GPS lokator omogoča natančno sledenje gibanja in real-time location ogled prek mobilne aplikacije.Ostani posodobljeno v realnem času, spremljanje, zagotavljanje varnosti in zaščite vaših stvari.

2. Dolgotrajno Življenjsko dobo Baterije: Opremljen z visoko zmogljivost litijevo baterijo, ta GPS mini nastavljalnik ponuja podaljša življenjsko dobo baterije.Ko je raven napolnjenosti baterije pade pod 20%, naprava samodejno pošlje lokacijo opozoril, da glavni gostitelj, ki vas opomni, da napolni.

3. Snemanje zvoka in Sinhronizacijo Cloud: Ko decibel ravni okoli otrok anti-izgubljene naprave, presega 30, samodejno evidence in sinhronizira zvok v oblaku.Ta funkcija zagotavlja dodatno plast varnosti in spremljanje zmogljivosti.

4. Kompaktna Velikost in Močan Magnetni Oprijem: S svojo majhno velikost enakovredno kovanec, ta brezžična lokator, je zelo prenosljiv in enostaven za prevoz.Ima močno magnetno oprijem, ki zagotavljajo, da ostane varno pritrjena in zmanjšanje tveganja to padli.

5. Multifunkcijski in Daljinski upravljalnik za Mobilne Aplikacije: Ta prenosni nastavljalnik podpira različne funkcije, kot so usmeritev za predvajanje, samodejno snemanje zvoka, elektronske ograjo z mobilno aplikacijo obvestila, in daljinski nadzor.Lahko se uporablja v več scenarijev, vključno z logistika, promet, upravljanje voznega parka, finančni leasing, električna vozila preprečevanje kraje, pet sledenje, in osebno vozilo, varnost.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

GPS tip: GPS Tracker

Certificiranje: NOBEN

Gps Modul: Da

Model Name: GPS Lokator,

Postavka Velikost: 40 x 40 x 14 mm/1.6 x 1.6 x 0,6 palca

Velikost Zaslona: Brez Zaslon

Barva: črna

Material: ABS

Zmogljivost baterije: 500mAh

Območje napetosti: 3.7-4,2 V

Delovna temperatura: -20°C-70°C

Napajanje: USB

Antene tip: GPS+LBS

GSM band: GSM850/900/1800/1900Mhz

GPS sprejemnik: visoka občutljivost GPS sprejemnik

GPS natančnost: 50M

Nasveti: S pogoji, ki zahtevajo mobilni telefon in kartica podpora omrežja 2G

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Nastavljalnik

1 x Podatkovni Kabel

1 x Navodila za uporabo

Ocene

Oprosti, ampak to je najbolj neuporabna gps tracker ive nikoli kupil.. to je ZELO nenatančna, v vseh pogledih
Prispeli hitro in na zahtevo

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5