Opis

128/400 LED Solar Powered Luči na Prostem S PIR Senzor Gibanja Sončni svetlobi Ulica Stenske luči za Vrt Dekor

Specifikacija:

1.Ime izdelka: na Prostem LED Sončne Svetlobe

2.LED Količina: 128/400 kos SMD2835

3.Oddaja Barva: Bela

4. Raven zaščite: IP65 Vodotesen

5.Način: Človeško telo indukcijski + za nadzor Svetlobe

6.Baterije: 18650 baterijo 1200mA

7.Čas polnjenja: 6-8 ur

8.Uporaba Čas: >8 ur

9.Vloge:Dvorišču, Vrtu, Hodniku, Verandi, Terasi, Dvorišču ,Ograje ,Stene itd.

10.Podpora Wholesales ; Dropshipping je zelo dobrodošel,Ne računa ali promocijska gradiva vključeni

Funkcija:

[Treh Inteligentne Razsvetljave Načini]: nadgrajeno sončne luči na prostem ima 3 načine, da bi zadovoljili vaše različne potrebe: 1.) Dim dolge luči način, 2.) Močan svetlobni senzor način, 3.) Senzor gibanja način.Močan senzor žogo glavo zagotavlja močan gibanja občutljivost do 10-16 nog, ki zagotavlja udobje in varnost za vašega življenja.

[Vodotesen IP65]: Nepremočljiva koeficient IP65,Strokovno IP65 vodotesen.Tudi na deževne dni, lahko luči vaš vrt, dvorišče, garaža, dovoznih poti, vhodnih vrat, dvoriščih, stene, itd.

[Sončne Varnost Luči prijazno]: Sončne luči s 1200 mAh litij-ionska baterija omogoča sončne luči, da se stalno osvetljene za daljši čas, da se zadovoljijo vsak dan razsvetljavo potrebe.Sončne celice delujejo podnevi za shranjevanje električne energije in prižgejo na prostem za vas ponoči.

[Ultra-Bright Sončne Luči]: Nadgrajeno močna LED Solarni Senzor Gibanja Luči, ki zagotavlja svetlo za široko območje.Več sonca je baterija napolnjena in je lahko osvetli več.Opomba: Če ni dobro sončni svetlobi za več dni, tako glede morda ne svetijo ponoči.Prosimo, da prižgejo po 8-12 ur polnjenja.

Opomba:

1. Ne morejo delati podnevi, le delo ponoči ali v mraku.Prosim, ne dal sončne celice, pri močni svetlobi ali drugi luči , ali ga bo vplivala na

2. Za prvo uporabo, prosimo zaračuna 10 ur pod sončno svetlobo.

3. Ko darkness falls, solarne svetilke wil sveti automatiacally, se bo polnjenje podnevi samodejno.

4. V zimskem času, sončne svetlobe, ne more biti v celoti zaračuna za pomanjkanje svetlobe.Zato je normalno, če sončne svetlobe ni dovolj svetlo in osvetlitev je kratek čas v zimskem času.Svetloba, čas, odvisno od tega, koliko je baterija v njej polna podnevi.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5