Opis

5/8/10PCS Sončne Svetilke, Ip65 Vodotesen Brez Kablov Terenu Vstavi Lučka Trajne Svetlobni Senzor Zunanja Razsvetljava Plastike

Opis:

1. Tempelj: 2 V / 140 Ma

2. Časovni interval: 8-10 ur

3. LED čip

4. Model: 600 MAH Ni MH

5. Izdelek: ABS

6. Cilj: cilj, cilj, cilj

Specifikacije:

značilnost:

1. Sončna trata lučka sprejme dodatne energije, varčne tehnologije, s 600 MAH Ni MH baterije, polno polnjenjem za 6-8 ur, polnjenje za en dan, shranjevanje energije čez dan in samodejno osvetlitev ponoči.Polno obremenitev delovnega časa lahko doseže 8 ur.

2. IP65 vodotesen, sonca nadstropju je izdelano iz plastičnega materiala, nepremočljiva design je boljše in trajne.Tudi v deževnih in zasneženih vreme, ki ga lahko namestite tudi na zunanji svetlobi.

3. Izboljšanje lučka strani design in razširite osvetlitev obseg.Integriran senzor za svetlobo, dvorišča luči.Soalr ima vgrajen senzor svetlobe, ki lahko samodejno osvetlitev ponoči in izklopite čez dan varčevanja z energijo.Dve barve svetilk lahko izberete, Toplo bela in bela.

4. Enostavna montaža brez kablov.To lahko vstavite v tla ali neposredno dajo.Nižje pritrditveni nosilec je mogoče vstaviti v tla, udobno in hitro.Namestite lahko vse sončne talne luči v nekaj minutah.

5. Solar sijalke se pogosto uporabljajo v prostem vrtovi, dvorišča, pločnikih, na obeh straneh zasebni vhodi, koraki in bazeni.

Paket Je Vključeno:

1 * pokopan luči

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5