Opis

Tlak Čistilno Šobo Nasveti s Držalo 1/4 Quick Connect Tlak Pranje Držalo Šobe z Močjo Nasveti za Zalivanje, Pranje Avtomobila

Funkcija:

1. Združljiv z visokotlačni Čistilci: spray šoba nastavi s stojalom imetnik lahko uporablja z večino visokotlačni čistilci, tako dolgo, kot vaš galono zmogljivosti izpolnjuje zahteve.Oblikovane so tako, da poveča čiščenje uspešnost tlak čistilno, zaradi česar je bolj učinkovito in uspešno.

2. Trpežna Konstrukcija: črne šobe so iz medenine in plastike, medtem ko je druge barve so izdelane iz nerjavečega jekla in umetne mase.Ta pritisk čistilno šobo nasveti z imetnik zagotavlja trpežnost in dolgo življenjsko dobo, ki vam omogoča, da uporabite jih za dalj časa, brez skrbi, obrabe ali poškodbe.

3. Večja Učinkovitost Čiščenja: S temi razpršilne šobe, lahko bistveno izboljšajo čiščenja vašega visokotlačno pranje.Vrtijo delovanja šoba poveča intenzivnost spray, ki zajema večje območje in zagotavlja močnejše moč čiščenja.

4. Okrepljeno Spray Moč: visoka hitrost vrtenja razpršilne šobe nasveti nastavite s šoba imetnik povečuje moč spray, zaradi česar je idealen za reševanje težke madeži, umazanijo in nesnago.Izkušnje moč na rotacijski vodni curek, kot se množi rednem tlak v mogočna čiščenje sile.

5. Vsestranski Čiščenje Sposobnosti: Te power spray za pranje nasveti ponujajo vsestranskost v svojih čistilnih sposobnosti.Ali potrebujete za čiščenje vašega avtomobila, dvorišču, terasi ali na prostem pohištva, te šobe zagotavlja potrebna orodja, da obravnava širok razpon čiščenje naloge učinkovito.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Material: medenina, nerjaveče jeklo, plastika

Vrsta(neobvezno): 5-luknjo za držalo+ šoba / 7-hole imetnik+ šoba

Vijak Vgradnjo: 1/4" BSP

Delovni Tlak: 5000psi

Najvišja temperatura: 60℃

Velikost:

5 lukenj: 162x35mm/6.38x1.38inch

7 luknje: 223x35mm/8.78x1.38inch

Šoba Opis:

0°: visokotlačne šobe (rdeča/modra/roza, iz nerjavnega jekla, zgoščeni svinčnik jet)

15°: visok pritisk umazanijo odstranitev (rumena, nerjavečega jekla, visoko zmogljivost)

25°: pod pritiskom opeke čiščenje itd (zelena, iz nerjavnega jekla, multi-purpose)

40°: avto čiščenje itd. (bela, iz nerjavnega jekla, občutljivih površin)

60°: velik ljubitelj pene šoba (black)

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Razpršilne Šobe Določa Stojalo Držalo

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če niste prejeli vašega naročila po 30 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5