Opis

Uporaba:Če izpolnjujete napak audio CD in navigacijskih sistemov, audio CD ne deluje, navigacija je pogosto zdrobljen in vedno prazen zaslon, je lahko posledica poškodbe telefonski modul.

Prosimo, našli optični vodja telefonski modul in ga izvlecite, priključite optični zanke za preklic funkcije telefona, tako da lahko nadaljujete delo.

Moduli priključena na vozilo, M. O. S. T obroč vključujejo: menjalnik CD-jev, Video Zaslon, GPS Navigacija, Mobilni Telefon, Bluetooth, Prepoznavanje Glasu, Ojačevalnik in Digitalnih/FM/AM Sprejemnik.

Če želite odstraniti enega od teh modulov iz fiber optic obroč za popravilo ali diagnozo boste potrebovali ta ženska Tyco (UTC) priključek / adapter in svjetlovodni bypass zanke kabel, da zaprete M. O. S. T obroč in vzdrževanje celovitosti preostalih modulov na obroč.

Prav tako se lahko uporabljajo za diagnosticiranje napak, ki jih sistematično odstranjevanje modulov iz obroča in vstavljanje ta tok zanke v bypass modul.

Jedro premer: Φ1.0

Končni izdelek premer: Φ2.3*2

Dušenje hrupa: manj kot 180dB/km

Delovna temperatura: od -55 °C do +85 °C

Material:plastika

barva:črna

Vsebina Paketa:

1 * Moški Priključek

1 * Ženski Konektor

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5