Opis

Značilnosti:

Kakovost: iz aluminijevih zlitin in EVAfoam, ta ribiško palico posnetke, ki so trajne, varne in visoko gostoto.Vzdržijo rje, in nositi, in zaščititi svoje palice pred praskami in poškodbami.

Ribiško Palico Keychain Posnetki: Ti posnetki so fine in elegantne, lepe zunanjosti, ki naredi vaše ribiške palice videti privlačna.So, da s fine izdelave, ki se izogiba nobenih razpok ali poškodb.

Enostavna Pritrditev: Z keychain posnetke priložite ta ribiško palico posnetke, ki so enostavna za prenašanje in shranjevanje.Ni vam treba skrbeti, da bi izgubili, ali jih spustite,...Samo posnetek jih na vsak kraj, ki vam je všeč.

Priročno za Izvajanje: imajo žep & mini velikosti, tako enostavno za prenašanje in uporabo, tako da boste lahko jih vzamete s seboj kamorkoli greš.So kompaktne in preproste za izvajanje, kar vam prihrani prostor in čas.

Odlično Darila: Pokazati svoje spoštovanje za ribolov ljubimec moških s temi ribiško palico posnetke na njihove posebne priložnosti.Bodo uživali v tem, kako ga prihraniti prostor in ščiti svoje ribiške palice iz škodo.

Specifikacije:

Material: Aluminij Zlitine+Goba

Barva: Rdeča/Zlata/Črna/Zelena/Modra

Package Teža: pribl.15g

Dolžina: pribl.3.2 cm/1.25 v

Premer: pribl.2.7 cm/1.06 v

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.Prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Paket Vključuje:

1Pc Ribiško Palico Imetnik Keychain Posnetek

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5