Opis

1,Gugalnica Popolnosti: vadil s temi palice, lahko učinkovito izboljšate vaš swing tehnika, nadzor vašega vazeci swing, in povečanje vaš strel natančnost razdalje.Samo 20-25 gugalnice na dan lahko naredite razliko!

2,Lepe Izdelave: Ti golf usposabljanje palice mogoče enostavno razširiti in pospravljen, da se prilega vaši želeno dolžino in prostor za shranjevanje.Z uporabo posebnih materialov, bi simulirano hitting zvok, ki krepi vašo prakso izkušnje.

3,v Skladu z Ergonomijo: Ti golf usposabljanje palice so mehki ročaj, narejene iz naravne gume, ki je udobno in non-slip.Prav tako vam pomaga pri pravilni roko oblike in se drže za boljše swing.

4,Vsestranski Design: Ti golf usposabljanje palice so večnamensko orodje, ki vam lahko pomagajo izboljšati vaše žogo razdalje, praksi vaš zamahu, in pridobili stabilen nadzor nad vaš strel.

5,Široka Uporaba: S kompaktno obliko, ti usposabljanje palice se lahko uporablja v zaprtih prostorih ali na prostem, ki niso omejene s prostorom.Izboljšanje vaš swing in točnost v vsakem vremenu.

Golf Usposabljanje Palice: Izboljšanje vaš swing tehnika in natančnost, s te palice, ki bi simulirano hitting zvok.Iz naravnega materiala za trajnost in udobje.Kompakten design za enostavno shranjevanje in prevoz.

Barva:zelena/Mornarsko modra/svetlo modra/črna/rdeča

Material:nerjavno jeklo + gume

Velikost:Teleskopsko dolžina: približno 39-66 cm

Vsebina Paketa:

1 x Golf Swing Trainer

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5