Opis

128G Android 12 Za Audi Q5 2010-2018 Avto Radio Stereo Vodja Enote za DSP Navpično Zaslon Tesla Slog Multimedijski Predvajalnik Carplay 2 Din

Ključne Značilnosti: 1. Ohrani Original Audi slog 2. Hraniti v originalni Audi sistem in vse funkcije .Zdaj lahko nadgradite na sodobni avtomobilski stereo sistem, ne da bi izgubili ničesar. 3.Ni potrebe, cut žice, enostavna montaža, plug and play . 4. Android 12 sistem, Podporo za Google play store 5.Napredno ROKO 8 Core CPU, DDR4 4GB RAM +64 GB ROM,teče vse aplikacije hitreje in brez težav. 6. 12.1" premium IPS zaslon na dotik, počistite zaslon na ultra-širok gledanja, 1920*720 resolucije 7. Vgrajen GPS/Glonass, podpira google maps, Navitel in druge navigacijske aplikacije 8.Vgrajen Bluetooth za telefon klica ali predvajanje glasbe 9. Vgrajen Mikrofon, in podpora za zunanji mikrofon. 10.Vgrajeni brezžični CarPlay & Android Auto funkcija 11.Vgrajen vmesnik Wi-Fi /podpira 4G LTE/dostopne točke za internetno povezavo 12.Podpira ogledalo-link povezavo 13.Podpira volan nadzor, comand gumb gumbi in srednje občutljiv na dotik. 14.Vgrajen glasovni pomočnik funkcijo 15.Podpora tovarne pogled od zadaj kamero, 360 kamero, parkirne radar ali po trgu, kamera zadaj, podporo AHD kamere, 16.Podpora naprej DVR video snemalnik med vožnjo 17. Ostaja Audi original AM/FM radio tuner 18. Podpora original avto prikaz informacij (19.Podpora multi-media jezik, da izberete, lahko preklopite jezik vrst prosto ▶ ▶ naslednje pribor se lahko popolnoma ujemajo ta izdelek in naši trgovini je več funkcijski dodatki, prosimo, kliknite na spodnjo sliko v trgovino tobrowse

Opomba:prosim, pustite vaš avto podrobno sporočilo za nas, ko ne vem, če je obleka za vaš avto.Če je vaš avto armaturne plošče je enako sliko, kot je spodaj, lahko kupite ta model.

O Namestitev Navodila : To je plug and play za namestitev, vendar predlagamo, da si poiščite lokalnega strokovno vgradnjo inženir ali avto&V trgovini, da namestite naše enote v vaš avto, tako da to lahko prepreči morebitne poškodbe na vaši armaturni plošči in vodja enote sama.Seveda, Če potrebujete kakršno koli podporo, se lahko obrnete na nas prosto.

Kaj lahko Carplay NE? 1. Siri:lahko komunicirate s avto preko Siri,povejte avto, kaj storiti naprej.poslušajte sistem oddaja podatkov, ki jih prejme na mobilni telefon,in uporabite glasovno narekovanje, da se odzove. 2. Zaslon na dotik: avto, ki delno podpira CarPlay bo opremljena z zaslonom na dotik thet lahko vklopite ali izklopite aplikacije na dokaj preprost začetni zaslon. 3. Fizične tipke: Avto z fizičnih tipk, je eden od načinov za nadzor CarPlay, Glasnost contol in sledenje sprememb, so neopazno integreted.

Pošiljko

1. Carinske takse in Davki so kupci odgovornost, smo ponudnik ne more nadzorovati in ne bo odgovoren za to, vljudno prosim, upoštevajte, da se o njem preden postavite naročila.

2. Če je predmet, ki je bil vrnjen, ker kupca refusion jasno carinskih ali prejeli parceli, ladijski postgae in drago vrne pristojbino bodo padle za kupce odgovornost.

3. Če je vaš naslov za dostavo, ki spada v samoti, v ladjar je dostava sistem, boste morali dodati oddaljene pristojbina 45 $za vaš dostave ali spremeniti več podeželja, naslov za dostavo, v nasprotnem primeru vaša parcela ni bila poslana.

4. Ko postavite naročila, prosimo, imejte v stik, če želite pospešiti obdelavo časa za vaše naročilo.Garancija

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Nazaj/ Vračilo Kupnine

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Olea.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Kupec ima dolžnost, da preverite parcelo natančno pred podpisom parceli.Ko se parcela je podpisana, prodajalec mislim, da kupec dobil izdelek, v dobro stanje.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5