Opis

Mini Koša S Pokrovom, Luštna Flip Namizje Smeti Pločevinke, Plastične Živali Obliko Smeti

[Humanized design] - smeti lahko je zasnovan z ustvarjalno loputo, ki lahko učinkovito prepreči vonj iz razlitje, če zaprti.Samo držite jelena uho in nežno zavrtite nazaj, da se odpre.Z veliko odprtino lahko izpolnjujejo vaše potrebe za enostavno odstranjevanje smeti in popolnoma rešiti problem onesnaževanju na namizju.

[Lepo obliko] - super srčkan risanka jelena obliko, ki je bolj praktično in nežen kot redni kopalnica smeti obliko.Lahko bi namizje jarek, in je odlična izbira za modno ljudi, da izberete kopalnica, spalnica, nečimrnosti in smeti.

[Mini lahki] - velikost koša za smeti pokrov: 5.9x6.1x9.45in / 15x15.5x24cm, kompaktne oblike, se lahko popolnoma zadovolji povpraševanje za shranjevanje namizje prostor.Zmogljivost je približno 5 L, ki lahko izpolnjujejo vaše potrebe za skladiščenje in vzdrževati prostor, čisto in urejeno.Narejen je iz kakovostne in trpežne plastike, z zaobljenimi vogali in lahka teža, ki je primerna za prevoz in premikanje.

[Removable design] - odstranljiv pokrov omogoča lažje in hitreje zamenjati smeti vrečke in čisto majhne smeti pločevinke, tako da boste lahko uživali udobje ta mini namizje smeti lahko.

[Pogosto uporabljajo] -mala smeti lahko.Mini smeti je bolj primerna za majhne prostore, kot so salon, kopalnica števec, spalnico, mizo, itd.To prihrani težave z hojo na veliko smeti in uresničuje brezplačno organizacijo namizje smeti.

Material: Plastika

barva: Roza / Modra

Vsebina Paketa:

1 x smeti

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5