Opis

Highland Krava Gnome s Cvetjem Polnjene Živali Otroci Igrače Tele Gnome Črede Zbirka Rjava Škotski Tomte Lutka Potovanja Spalnica Darilo

Značilnosti:

1. Čudovit Simbol Škotska: Highland krava palčki so ljubljeni simbol Škotske, ki je znan po svojih nežne in lepe narave.Te dekoracije naredite super darila za rojstne dneve, naselje stranke, potovanja in spominke, da delite z družino in prijatelji.

2. Kot nalašč Soba Dekoracijo: Ko okrasitev prostora, pogosto je malo stvari, ki spremeni vse.Ti polnjene živali otroci igrače so kot nalašč za dodajanje dotikajte rustikalna čar, v kateri koli prostor, zlasti turistične kmetije ali domove.

3. Visoka Kakovost Materialov: Narejen iz kakovostne smole materialov, thesehighland krava gnome so vzdržljiva, dolgotrajna, in odporna na obrabo in trganje.So tudi enostavne za čiščenje in vzdrževanje, zagotavljanje ostanejo videti super za prihodnja leta.

4. Edinstven Design: Vsak rjava škotski tomte lutka je narejena s poudarkom na podrobnostih, zajemanje bistvo teh ljubek bitja na način, ki je hkrati realistična in očarljivo.S svojo edinstveno modelov in veren funkcije, ti, Škotsko Višavje, krava okraski so prepričani, da bi naredili vtis.

5. Vsestranska Uporaba: Ali ste iskali, da okrasite vaš dom, pisarna ali celo na svojem vrtu, te dolge lase krava igrače ponujajo vsestranski in očarljivo dotik, ki lahko izboljša kateri koli prostor.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Priporočamo, Starost: 12+y

Številka Modela: Resničnem Življenju Plišastih

Višina: 11 cm-30 cm

Certificiranje: CE

Izdelek material: PP bombaž

Velikost izdelka: 20*20*15 cm/7.87*7.87*5.91 cm

Izdelek neto teža: 85g

Barvi(opcija): Bela/Rjava

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Highland Krava Gnome

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5