Opis

Ročni Ventilator 5 Hitrost Hlajenje Ventilator Zaslon Zložljive Vratu Fan 2400mAh Digitalni Hladilni Ventilator za Potovanja Urada na Prostem

Funkcija:

1. Priročno Baterije Zaslon: Naše ročni ventilator funkcije LED display, ki prikazuje preostalo življenjsko dobo baterije, ki vam omogoča spremljanje porabe enostavno.Ta funkcija pomaga zagotoviti, da nikoli ne zmanjka moči nepričakovano.

2. Dolg Delovni Čas in Spremenljive Hitrosti: Naša prenosni ventilator ima dolgo delovni čas do 20 ur po tem, ko je baterija popolnoma napolnjena, glede na hitrost.Z 3 različne hitrosti možnosti, ki jih ponuja prilagodljiv izkušnjo, ki temelji na vaše potrebe.

3. Prenosljiv in Prilagodljiv Design: Naši mini ventilator je prenosen in lahek, tehta samo za 6,8 unč in merjenje 7.8*3.74*1.97 cm.To je tudi zložljivi in se lahko prilagodi do 180 stopinj, zaradi česar je idealen za uporabo kot ročno in namizni ventilator.

4. Enostavno Čiščenje: Naša mala osebnih fan je snemljiv sprednji pokrov omogoča enostavno čiščenje ventilatorja rezila.Ta funkcija zagotavlja, da je vaš ventilator ostane čisto in higienično, zaradi česar je varna za vsakodnevno uporabo.

5. Vsestranska Uporaba: Naši mizi fan je kot nalašč za različne notranje in zunanje razmere, vključno vendar ne omejeno na jogo, fitnes, potovanja, poroke, nakupovanje, kampiranje, stranke, in še več.Njeno spolno nevtralna design, zaradi česar je primerna za ljudi vseh starosti, vključno z ženskami, moški, dekleta in fantje.Poleg tega naš hladilni ventilator zagotavlja enostaven in učinkovit način, da ostanejo kul v vročem vremenu ali visoko intenzivnostjo dejavnosti, izboljšanje udobje in produktivnost.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Časovna Funkcija: Ni Čas

Moč (W): 3W

Napetost (V): 5V

Dovod zraka: način Vrtljive Krilne

Max.Časovna Omejitev: Ni Čas

Suspender Dolžina: Ne Suspender

Veter Tip: Naravni Veter

Max.Moč:

Tip: Hlajenje Samo

Namestitev: Mini

Material: Plastika in ABS

Certificiranje: NOBEN

Nadzor Način: Mehanski Časovnik Za Nadzor

Tip: Zračni Hladilni Ventilator

Vrtljive Krilne Količina: 7

Hitrosti Ventilatorja: Tretji Prestavi

Električno Napajanje: Baterije

Uporaba:

Uporaba: Domov

Številka Modela: Ročni Ventilator

Rotacija Način: Obračanje Strani

Slog: Modno

Polnjenje: Typc-C hitro polnjenje

Barvi(opcija): Bela,Roza, Modra

Pakiranje: Barva polje pakiranje

Velikost: 198 x 95 x 50 mm/ 7.8 x 3.74 x 2,0-palčni

Neto teža: pribl. 180 g

Vgrajena baterija: 2400 mAh

Uporaba: Ročni in zložljiv

LED zaslon: Moč zaslon

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Pakete:

1 x Ventilator

1 x Kabel za Polnjenje

1. Vse postavke, se lahko preveri dvakrat in dobro pakirano pred pošiljanjem.Predmeti

bo odposlano v roku 3-7 delovnih dni potem, ko stranke plačilo naročila.Ker imamo na tisoče da everydays.Smo morali urediti pošiljko eno naročilo za eno naročilo.Bomo poslali izdelke za vas ASAP.

2. Smo le ladja Potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. To običajno traja približno 20-60 delovnih dni za dostavo paketov do cilja(na oddaljenih območjih,lahko traja malo dolgo).Medtem,lahko izberete DHL Express skrajšati dobavni rok, če boste potrebovali bi nujno.

4. Če ne prejmete naročila v 60 delovnih dni,vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne Feeback,se bomo potrudili, da vam pomaga odpraviti težavo.

1. Če niste zadovoljni s točko, ko ga boste prejeli,prosimo, vrnite se vrnili v roku 10 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo ste polni denarja,upone prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, ki spadajo.

4. Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno,vas prosimo, contactus pravi, da so fotografije predmetov in povrnili vam bomo denar.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta!

I f prejemu naročila in je v dobrem stanju,bi vam bili hvaležni, če bi lahko pustite 5-Zvezd Pozitivne Povratne informacije za transakcijo.

V nasprotnem primeru,bi vam bili hvaležni, če bi nam pišite pred odhodom 1-Star 3-Zvezde Povratne informacije,mi bo veselje, da se zagotovi zadovoljivo rešitev.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5