Opis

1/2Pcs RC Oiginal 5pairs BT2.0 Moški Ženski Banana Pin Plug za DIY RC 1S Drobne Brnenje Kabel za Baterije

Vse Samo ladjo, kot vaše naročilo paket zahteval, Bolje Količina Boljšo Ceno za Vas)

OPOMBA:

Prosimo, potrdite tudi pred vrstnem redu,

Če obstajajo kakršne koli zahteval vprašanja,vas Prosimo, sporočila za nas, potem smo lahko najbolje repsponding za vas prijazno na čas.

Želijo nas dobro poslovno partnerstvo, hvala in srečno!

Medtem, vljudno Prosimo, Potrdite tudi vaš točen naslov in vaš lokalni DAVEK provizija podrobnosti, vse DAVEK, pristojbino je treba zagotoviti za lokalno kupec prejema oseba, če je potrebno za vaš davek po meri uradi obvestilo zagotovo, prosim, pomagajte jasno DAVEK, da se blago prijazno, če blago, ki se prišel z lokalno pisarna po meri in sledite blaga prišel k vam uspešno, najlepša hvala za prijazno razumevanje, podporo, vse najbolje za vas, Dober dan!

Prav tako se v glavnem ukvarjajo priključek priključki in vzpostavljanje proizvodnje na poseben Hobi Model priključek kabel za dolgoročni poslovni partnerji

1. Če bo velika količina, ki bi zahteval in želijo posebno vstavite svečke barva povezave, se obrnite na nas za posebno naročilo poslovne delo.

2. Kot smo strokovno dobavitelj za te kabel DIY, vse samo pošiljanje blaga, kot so slike, ki kažejo, za potrditev naročila.

Torej, če obstajajo kakršne koli zahteva, če je priključek kabla,Prosimo, brez stika nas je prijazno, vse najboljše cene, ponudbo za vas, če boste velike količine, da bi v prihodnosti.

Se že veselimo se dobrega Sodelovanja z vami tudi v prihodnje.

Prosim dodaj me na seznam priljubljenih prodajalci in obiščete pogosto.

Hvala in Imeli dober dan!

Olea.si

SZ-Max-Oblikovanje Fashion Store

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5